محتوای خبری معاونت دانشجویی

• تاریخ انتشار : 1396/07/30 - 13:16

برگزاری کارگاه مهارت و مدل های درس خواندن دانشجویی

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران یک دوره کارگاه مهارت ها و مدل های درس خواندن را ویژه دانشجویان برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی، بسیج دانشجویی دانشگاه با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده پرستاری و مامایی قصد دارد یک دوره کارگاه مهارت و مدل های درس خواندن را ویژه دانشجویان دانشگاه با عنوان "study skills and study styles" برگزار کند.
بر اساس گزارش فوق، این کارگاه در روز پنجشنبه 4 آبان ماه 96 از ساعت 13 تا 16 و در ساختمان پرستاری کلاس 3، واقع در خیابان نصرت شرقی، نرسیده به میدان توحید، دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار خواهد شد.
گفتنی است، بسیج دانشجویی دانشگاه برای ثبت نام و شرکت دانشجویان جدیدالورود در این کارگاه، 40 درصد تخفیف ویژه در نظر گرفته است.
توضیح اینکه، دانشجویان علاقه مند به ثبت نام و شرکت در کارگاه مهارت ها و مدل های درس خواندن می توانند با شناسه @basijfnm_sanap ارتباط برقرار کنند.

• گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی