• تاریخ انتشار : 1398/11/20 - 15:44
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آموزش همگانی پیشگیری از ویروس کرونا در بیمارستان های دولتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران

گروه آموزش به بیمار مدیرت امور پرستاری دانشگاه با همکاری دفاتر مدیریت پرستاری مراکر تابعه اقدام به برگزاری دوره های آموزش همگانی مقابله با کرونا ویروس کرد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، زینب شهپری مسئول آموزش به بیمار معاونت درمان در این خصوص گفت: با تاکید دکتر ورعی مدیر امور پرستاری دانشگاه و نظر به اهمیت و ضرورت اطلاع رسانی و آموزش همگانی در پیشگیری، مراقبت و درمان ویروس کرونا گروه آموزش به بیمار معاونت درمان دانشگاه با همکاری دفاتر مدیریت های پرستاری بیمارستانهای تحت پوشش نسبت به برنامه ریزی در خصوص آموزش مراجعین اعم از بیمارا، همراهان و تمامی مراجعین به به مراکز تابعه اقدام کرد؛ و در این راستا اجرای آموزش های لازم، دستورالعمل و رسانه های آموزشی مرتبط به صورت پوستر، پمفلت، بروشور و کلیپ های آموزشی و ... تهیه و در اختیار سوپروایزران آموزش سلامت بیمارستان ها قرار گرفت.
وی همچنین در خصوص اقدامات آموزشی پیشگیرانه‌ای که در مراکز تابعه در حال انجام است گفت: آموزش گروهی در بخش‌های بستری با موضوع کرونا ویروس (علائم و نشانه‌ها، پیشگیری، درمان و تاکید بر شستن دست‌ها)، آموزش‌های روزانه در درمانگاه‌ها با تمرکز بر کرونا ویروس همراه با نمایش فیلم، پخش کلیپ‌های آموزشی از مانیتورهای بخش‌ها و درمانگاه‌ها، ارائه آموزش‌های کرونا ویروس در تمام کلاس‌های گروهی آموزش به بیمار، نصب پوسترهای آموزشی در مکان‌های پرتردد بیمارستان‌ها، تحویل مطالب آموزشی مرتبط به بیماران بستری و برگزاری جلسات آموزشی جهت کارکنان با همکاری سو پروایزر کنترل عفونت بیمارستان از مهم‌ترین این برنامه‌های آموزشی است.

خبرنگار: نجمه باهو

• گروه خبری : معاونت درمان