• تاریخ انتشار : 1394/03/04 - 00:00
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

استقرار مرحله اول از برنامه تعهد حرفه ای در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: با آغاز برنامه تعهد حرفه اي در حوزه درمان دانشگاه، دكتر علي پور از اعطاي نشان اخلاق برتر خبر داد.

به گزارش روابط عمومي معاونت درمان دانشگاه، در جلسه شوراي راهبردي معاونت درمان دانشگاه، كه دوشنبه 4 خرداد 94 با رياست دكتر علي پور معاون درمان برگزار شد، اجراي برنامه تعهد حرفه اي درمراكز تحت پوشش كليد خورد.
دكتر علي پور با اشاره به اين كه اين برنامه در زمستان 93 و در 4 بسته ي "معرفي پرستار نمونه در حوزه اخلاق حرفه اي"، "رعايت پوشش بيماران"، "ارتقاء كيفيت پاسخگويي به ارباب رجوع و مددجويان شاكي در بيمارستان" و همچنين "معرفي كادر اورژانس به بيمار" مطرح و در آغاز سال 94 به روسا، مديران و مترون هاي بيمارستان ها معرفي شد، گفت: با برنامه ريزي هاي به عمل آمده، پس از آموزش هاي لازم به تمامي گروه هاي هدف تا پايان خرداد ماه، اجرا، نظارت و ارزيابي برنامه هاي تعهد حرفه اي نيز از اول تيرماه سال جاري در بيمارستان هاي تحت پوشش دانشگاه، شروع مي شود.
دكتر شباب مدير درمان دانشگاه با توضيح اينكه در اين طرح تمامي پرسنل گروه ارائه خدمات درماني در اورژانس ها (شامل اعضاي هيئت علمي، اعضاي گروه درمان، دستياران، انترنها، پرستاران، بهياران، كمك بهياران، خدمات) بايد خود را با ذكر نام خانوادگي، سمت و وظيفه در قبال بيمار به او معرفي كنند، افزود: در اجراي اين بخش از برنامه، آموزش، نظارت و ارزيابي مورد توجه است.
وي در خصوص برنامه عملياتي براي پياده سازي برنامه تعهد حرفه اي در اورژانس ها گفت: در بخش آموزش از يك سو پزشكان ستاد هدايت دانشگاه و از سوي ديگر با همكاري دانشكده پزشكي، معاونت آموزشي و مديريت پرستاري دانشگاه آموزش تمامي كاركنان خدمات درماني اورژانس را هدف قرار داده ايم، كه تا پايان خرداد ماه اين آموزش ها انجام مي شود و از اول تيرماه در طول يكسال به پايش نحوه عملكرد گروه هدف در اجراي تعهد حرفه اي در مراكز تحت پوشش مي پردازيم.
در ادامه دكتر عباسي مدير اداره نظارت و اعتباربخشي به خلاصه اي از برنامه عملياتي ارتقاء تعهد حرفه اي با موضوع شكايات اشاره كرد و گفت: در اجراي اين برنامه، طراحي و استقرار سيستم نرم افزار رسيدگي به شكايات در بيمارستانها و انجام رضايت سنجي ازبيماران (و همراهان آنها) در خصوص نحوه پيگيري شكايت و بازخورد بيمارستان به ايشان مورد توجه است.
از سوي ديگر، با آغاز تعهد حرفه اي در حوزه درمان دانشگاه، دكتر علي پور از اعطاي نشان اخلاق برتر خبر داد.
همچنين وسكويي مدير پرستاري دانشگاه گفت: طرح " نشان اخلاق برتر " (ناب) در حقيقت فرآيند انتخاب كادر پرستار برتر دانشگاه در زمينه اخلاق حرفه اي است كه سالانه در مراسمي اين نشان به افراد منتخب اهدا مي شود،بنابر نظر اعضاي شوراي راهبردي معاونت درمان قرار است، اين روز مقارن با روز جهاني پرستار 26 ارديبهشت هر سال صورت پذيرد.
وسكويي افزود: گروه هاي مورد ارزيابي شامل بهيار، كمك بهيار، كاردان و كارشناس اتاق عمل، كاردان و كارشناس هوشبري، كاردان و كارشناس مامايي، پرستار، سرپرستار و سوپروايزر است.
وي همچنين معيارهاي مورد ارزيابي را برشمرد و گفت: سنجه هايي نظير برخورد با رويي گشاده و لبخند، رعايت حريم خصوصي مددجو و همكاران، معرفي خود به مددجو، استفاده از الفاظ مناسب هنگام اشاره به مددجو در گزارشات شفاهي يا تحويل مددجو به همكار و حفظ احترام در همه رده ها مورد نظر است.
وسكويي با اشاره به اينكه ارزيابي در تمام طول سال انجام خواهد شد تاكيد كرد: از نظر تعداد، محدوديتي در اعطاي " نشان اخلاق برتر " وجود ندارد؛ هدف اين است كه تمام كادر پرستاري بيمارستان ها " ناب " باشند.
وسكويي در پايان سخنان خود در خصوص پوشش حرفه اي بيماران گفت: طراحي لباس انجام شده و نوع پارچه هم پيشنهادشده و منتظر ارسال نمونه از سوي شركت هاي توليد كننده هستيم تا اين قسمت از برنامه به صورت پايلوت در يكي از بيمارستان هاي دانشگاه كه قبلا همكاري خود را اعلام نموده است انجام پذيرد.
در پايان دكتر علي پور به منظور اجراي هرچه دقيق تر برنامه، كارگروهي به رياست خود، دبيري دكتر ضرغام مشاور فني و عضويت اعضاي شوراي راهبردي معاونت درمان تشكيل داد و بر تشكيل ماهيانه جلسات اين كارگروه تاكيد كرد./ق
خبر: باهو
  • گروه خبری : معاونت ها قدیمی,بیمارستان ها قدیمی