• تاریخ انتشار : 1394/07/20 - 15:35

انتصاب دکتر عبدالهی فر به ریاست مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه

جلسه معارفه دکتر عبدالهی فر در معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، در این جلسه که دوشنبه 20 مهر 94 و با حضور دکتر علی پور معاون درمان دانشگاه، دکتر صابری نیا رییس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی وزارت بهداشت و مدیران واحدهای معاونت درمان برگزار شد، دکتر عبدالهی فر به ریاست مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران منصوب شد.
ابتدا دکتر شباب مدیر درمان دانشگاه با اشاره به راه‌اندازی مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی گفت: زیرساخت‌های بسیار زیادی در این مرکز از قبل ایجادشده و سیاست معاونت درمان بر این بوده تا فعالیت‌هایی که تاکنون انجام‌شده را تجمیع کند.
دکتر علی پور معاون درمان دانشگاه با تشکر از زحمات دکتر احمدی رییس سابق مرکز حوادث، دکتر شباب و کارشناسان این مرکز، انتخاب دکتر عبدالهی فر را با توجه به سوابق ایشان در حوزه مدیریت بحران انتخابی شایسته خواند.
دکتر صابری نیا رییس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی وزارت متبوع، بابیان این‌که دکتر علی پور صادقانه حرف می‌زند و دلسوزانه عمل می‌کند، افزود: با حضور دکتر عبدالهی یک بازوی اجرایی در کنار معاون درمان قرار می‌گیرد که می‌تواند بر اجرای بخشنامه‌های وزارت بهداشت در اورژانس‌های بیمارستانی با حساسیت بیشتری نظارت کند.
وی همچنین گفت: مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی با بحث اورژانس پیش بیمارستانی (115) آغاز شد و در حال حاضر اورژانس‌های بیمارستانی، حوادث غیرمترقبه، تهدیدها و پدافندهای زمینی و پیشگیری از حوادث قابل‌کنترل را دربرمی گیرد.
دکتر صابری نیا از نیاز به تشکیل کارگروه بهداشت و درمان در این مرکز و حضور نمایندگان دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی و ایران و ایجاد کمیته‌های مختلف برای آمادگی بیمارستان‌های شهر تهران در سطوح سازه‌ای، غیر سازه‌ای و آمادگی خبر داد.
وی بابیان این‌که اورژانس صورت بیمارستان است، تأکید کرد: می‌خواهیم بیمارستان‌ها با وضع موجود آماده مقابله با بحران باشند و نیاز هست ضعف‌های بیمارستان‌ها را شناسایی کنیم. ما در اورژانس‌ها یک تفکر تخصصی داریم که نباید منوط به فرد بلکه باید در راستای اهداف وزارتخانه باشد.
دکتر صابری نیا با اشاره به حساسیت پدافند غیرعامل افزود: اگر دانشگاه‌ها از این مسئله غافل باشند نمی‌توانند در زمان مقابله با بحران برخورد مناسب داشته باشند.
دکتر عبدالهی فر نیز مراتب خوشحالی و امتنان خود را از اعتمادی که وزارتخانه، دانشگاه و معاونت درمان به ایشان نموده اعلام و این انتصاب را یکی از نقاط درخشنده رزومه کاری خود اعلام کرد.
در پایان مدیران و مسئولین معاونت درمان جهت آشنایی به معرفی خود پرداختند./ق
خبر: باهو