• تاریخ انتشار : 1401/09/01 - 20:54

اولین جلسه معرفی بیمار مشترک گروه پوست، عفونی و تغذیه

اولین جلسه مجازی معرفی بیمار مشترک گروه پوست، عفونی و تغذیه به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، به همت واحد تغذیه بالینی این معاونت، اولین جلسه مجازی معرفی بیمار مشترک گروه پوست، عفونی و تغذیه در روز شنبه بیست و هشتم آبان 1401 به صورت مجازی برگزار شد.
در این جلسه دکتر کامران بلیغی، متخصص بیماری های پوست، دکتر طاهره سوری، متخصص عفونی، دکتر ثریا ابراهیم پور، متخصص تغذیه از اساتید بیمارستان رازی پوست در خصوص نحوه مدیریت تغذیه پزشکی بیمار مبتلا به ten صحبت کردند.
شیما هادوی، مسئول تغذیه بالینی معاونت درمان در خصوص برگزاری این جلسه گفت: برگزاری این جلسات از برنامه های معاونت درمان است که هدف آن ارائه گزارش از نتایج کار گروهی، تاثیر مراقبت تغذیه ای در درمان بیماران و روند بهبود آن ها است. این برنامه هر ماه با سایر گروه های پزشکی و تغذیه بیمارستان ادامه خواهد داشت.
توضیح اینکه در پنل تخصصی این جلسه دکتر حسین زاده، رئیس دانشکده تغذیه و رژیم شناسی، دکتر کشاورز، مدیر گروه تغذیه بالینی دانشکده تغذیه و رژیم شناسی، دکتر محمدی فارسانی، هیئت علمی گروه تغذیه بالینی دانشکده تغذیه نیز حضور داشتند.

• گروه خبری : معاونت درمان
  • کد خبر : 222056