• تاریخ انتشار : 1394/03/20 - 00:00

بازدید تیم اعتباربخشی از بیمارستان بهرامی

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: كارشناسان اعتباربخشي معاونت درمان دانشگاه به سرپرستي ارزياب ارشد از بيمارستان بهرامي بازديد كردند.

به گزارش روابط عمومي معاونت درمان دانشگاه، سه شنبه 19 خرداد 93، حسيني ارزياب ارشد از دانشگاه علوم پزشكي ايران، همراه با گروه اعتبار بخشي معاونت درمان دانشگاه علوم پزشكي تهران به سرپرستي عباس زاده كارشناس اداره نظارت و اعتبار بخشي، از بيمارستان بهرامي بازديد كردند.
در اين بازديد ابتدا مسئولين بيمارستان بهرامي با پخش كليپي به معرفي بيمارستان پرداخته و سپس امراللهي مدير بيمارستان ضمن خوشآمدگويي، در خصوص مهمترين اقدامات انجام شده در اجراي برنامه استراتژيك بيمارستان، شامل ارتقاي كيفيت خدمات آموزشي درماني، ارتقاي ايمني بيماران و كاركنان، توانمند سازي مديريت منابع انساني و استقرار برنامه هاي توسعه كاركنان توضيح داد.
در ادامه گروه اعتبار بخشي با حضور در بخش ها و واحدها به ارزيابي بيمارستان پرداختند./ق

• گروه خبری : معاونت ها قدیمی,بیمارستان ها قدیمی