• تاریخ انتشار : 1396/10/14 - 10:06

بازدید دکتر مهدی رضایی معاون درمان دانشگاه از مجتمع بیمارستانی امیراعلم

در بازدید معاون درمان از بیمارستان امیراعلم از سامانه مشاوره تلفنی بیماران این مرکز رونمایی شد.

گالری عکس

روز چهارشنبه 13 آذر 96 دکتر رضایی معاون درمان دانشگاه، دکتر مومنی سرپرست دبیرخانه تحول سلامت و مهندس نقشبند کارشناس نظارت و ارزشیابی بیمارستان های معاونت درمان از بخش های مجتمع بیمارستانی امیراعلم بازدید کرد.
همچنین تیمی از مسئولین بیمارستان متشکل از دکتر جعفریه رئیس، مهندس رضائیان زاده مدیر، دکتر احتشامی مدیر درمان، رنجبران مدیر پرستاری و تعدادی از کارشناسان این مرکز، معاون درمان دانشگاه را همراهی کردند.
ابتدا دکتر رضایی معاوندرمان دانشگاه، در نشستی صمیمی با مسئولین بیمارستان امیر اعلم گفت: یکی از دستاوردهای اعتباربخشی انتقال کانون تصمیم گیری در مراکز از هیئت رئیسه به سمت کمیته اجرایی است.
وی همچنین با اشاره به گفته دکتر کریمی رئیس دانشگاه که" رئیس بیمارستان، رئیس جهور بیمارستان است" افزود: من معتقدم بیمارستان ها در تصمیم گیری باید دستشان باز باشد، و هر سطحی از معاونت ها در حوزه ستاد دانشگاه برای سهولت کارها باید کمک کنند. درست است که کمیته های دانشگاهی در ستاد دانشگاه شکل می گیرد، ولی اتفاق مورد انتظار زمانی خواهد افتاد که خود بیمارستان ها در بحث درمان ورود پیدا کنند.
در ادامه معاون درمان دانشگاه و هیئت همراه از بخش های مختلف بیمارستان دیدن کردند.
دکتر جعفریه رئیس بیمارستان نیز با توضیح در خصوص پروژه های در حال ساخت به مشکلات موجود اشاره کرد و گفت: با توجه به حجم بالای مراجعه مردم به اورژانس امیر اعلم و کمبود فضای مناسب جهت پذیرش بیماران، تصمصم گیری در این خصوص از اولویتهاست. از طرفی بیمارستان به ویژه در فصول گرم سال با بحران برق مواجه است که برای این مسئله هم باید تمهیدی اندیشیده شود.

عکس و خبر: باهو

• گروه خبری : معاونت درمان