• تاریخ انتشار : 1398/04/10 - 22:53
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2026

بازدید رئیس گردشگری سلامت معاونت درمان از بیمارستان های مرکز قلب و دکتر شریعتی

رئیس بیمارستان دکتر شریعتی در نشست با رئیس و کارشناسان گردشگری سلامت معاونت درمان دانشگاه گفت: دانشگاه،همینجاست درست در دل شلوغ ترین مراکز درمانی کشور که بیماران برای درمان و دانشجویان برای علم به ما مراجعه می کنند.

گالری عکس

در بازدید روز دوشنبه 10 تیر 98 دکتر عباس آبادی رئیس گردشگری سلامت معاونت درمان و مهندس آروین مسئول بازاریابی و تبلیغات گردشگری سلامت حوزه درمان به همراه دکتر کاظمی پزشک مسئول IPD بیمارستان دکتر شریعتی از بیمارستان های مرکز قلب و دکتر شریعتی دیدن کردند.

دکتر عباس آبادی در حاشیه بازدید از بخش های Post CCU و جراحی چهار مرکز قلب تهران در جلسه ای با دکتر حاج قاسمی مدیر بیمارستان، اسماعیلی مسئول روابط عمومی و گردشگری سلامت، دلاور سوپروایزر و داودی کارشناس IPD این مرکز در خصوص نواقص مستندات بخش گردشگری سلامت توضیحاتی داد و گفت: بر اساس تاکید رئیس محترم دانشگاه و معاون محترم درمان در خصوص توسعه صنعت گردشگری سلامت، برآنیم در سال جاری با هدف معرفی دانشگاه، بیمارستان ها، پزشکان و خدمات برتر مراکز درمانی تابعه اعم از دولتی و خصوصی در تمامی نمایشگاه های مرتبط داخلی و خارجی حضور یابیم.
وی همچنین با اشاره به گواهینامه های معتبر بین المللی در حوزه گردشگری سلامت افزود: گواهینامه ACI کشور کانادا مبتنی بر استانداردهای ایمنی بیمار است و بیمارستان ها می توانند نسبت به دریافت آن برنامه ریزی و اقدام کنند.
رئیس گردشگری سلامت معاونت درمان در این بازدید در خصوص تعرفه و نحوه پرداخت بخش گردشگری سلامت توضیحاتی داد و گفت: بیمارستان های دانشگاه پتانسیل بالایی برای ورود به این حوزه دارند و ما در معاونت درمان در تمامی مراحل از اخذ مجوز گرفته تا مشاوره، آموزش، تبلیغات و توسعه سایت انگلیسی آماده همکاری هستیم. قطعا جذب بیماران خارجی در شرایط فعلی می تواند بسیار کمک کننده باشد.
دکتر مهرپور رئیس بیمارستان دکتر شریعتی در جلسه ای با رئیس گردشگری سلامت معاونت درمان گفت: ما از سال گذشته با نگاه بی المللی سازی، البته به رغم شرایط بد اقتصادی و اختلاف نظرهایی که وجود داشت، نسبت به زیباسازی فضای فیزیکی بیمارستان دکتر شریعتی برنامه ریزی و اقدام کردیم. چرا که معتقدم بیمارستان امام خمینی (ره)، دکتر شریعتی و ... از بخش های مهم دانشگاه علوم پزشکی تهران هستند. باید بپذیریم دانشگاه در ستاد خلاصه نمی شود، دانشگاه همینجاست درست در دل شلوغ ترین مراکز درمانی کشور که بیماران برای درمان و دانشجویان برای علم به ما مراجعه می کنند. به عنوان یک اصل کلی، همه ما در تمامی شرایط باید وظائفمان را نسبت به دانشگاه و جامعه انجام دهیم. تلاش برای توسعه و بهسازی مراکز درمانی نفعش قبل از هر چیز متوجه خود مردم است. خوب است بدانید پس از بازسازی لابی بیمارستان بسیاری از تنش های میان مراجعین و کارکنان کم شد و ساخت آب نمای فعلی علاوه بر زیبایی، آرامش خاصی میان مراجعین و همکاران ایجاد کرده است.
وی با اشاره به اهمیت توسعه گردشگری سلامت افزود: در بیمارستان دکتر شریعتی، زیر ساخت های جذب بیمار خارجی را مهیا کردیم و در بسیاری از خدمات همچون ید درمانی تقاضای بالایی از بیماران کشورهای حاشیه داریم. در این حوزه با همکاری خوب دکتر کاظمی تمام تلاش خود را برای پیشبرد برنامه های گردشگری سلامت در این مرکز  انجام می دهیم.
دکتر کاظمی ضمن معرفی بخش های مرتبط با گردشگری سلامت بیمارستان دکتر شریعتی گفت: فضای بسیار زیبای این بیمارستان که با همت دکتر مهرپور و تیم مدیریتی ایشان به وجود آمده، نقش بسیار زیادی در جذب بیماران خارجی خواهد داشت. پزشکان ما در بیمارستان دکتر شریعتی و در تمامی مراکز دانشگاه خدمات برجسته ای را به بیماران ارائه می دهند که حتی تا کنون شناسایی و معرفی نشده اند. برخی از این خدمات نه تنها در کشور بلکه در خاورمیانه و حتی در دنیا بی نظیر است. باید برای جذب بیماران خارجی این سوابق درخشان و خدمات خاص را به شکلی مناسب معرفی کنیم.
مهندس آروین در این بازدید بر توسعه روابط بین المللی حوزه درمان دانشگاه با همکاری معاونت های بین الملل و درمان از طریق حضور در نمایشگاه های بین المللی، تبلیغات هدفمند و توسعه سایت انگلیسی درمان دانشگاه تاکید کرد و آن را گامی مهم برای گسترش صنعت گردشگری سلامت خواند.

عکس و خبر: نجمه باهو

• گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS