• تاریخ انتشار : 1395/04/08 - 12:26

بازدید سرزده دو تن از اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه از بیمارستان مرکز طبی کودکان

معاون دارو و غذای دانشگاه در این بازدید وضعیت بیمارستان مرکز طبی کودکان خیلی بهتر از گذشته ارزیابی کرد.

گالری عکس
دکتر امامی رییس دانشکده پزشکی و دکتر حاجی محمودی معاون دارو و غذای دانشگاه به همراه دکتر عباسی مدیر نظارت و اعتبار بخشی معاونت درمان، عصر روز یک شنبه 6 تیر 95 از بیمارستان مرکز طبی کودکان دیدن کردند.
در این بازدید که به طور سرزده انجام شد، دکتر محمد پور معاون درمان مرکز طبی کودکان نیز به جمع بازدیدکنندگان پیوست و توضیحات لازم را در مورد هر یک از بخش‌ها ارائه کرد.
بازدیدکنندگان از بخش‌های مختلف اورژانس و بخش‌های ویژه، داروخانه بیمارستانی و انبار دارو دیدن کردند.
همچنین دکتر امامی به طور ویژه از استراحتگاه پزشکان بازدید کرد.
در حاشیه این بازدید دکتر حاجی محمودی معاون دارو و غذای دانشگاه ضمن ابراز خوشحالی از پیشرفت مرکز طبی کودکان نسبت به گذشته گفت: مستندسازی پرونده‌ها به خوبی انجام شده بود، متخصص مقیم و اتندها حضور داشتند و در حقیقت بخش ویزیت بیماران فعال بود. کمبود خاص سرم، دارو و تجهیزات در بخش‌ها دیده نمی‌شد و صندوق‌های ADR فعال بودند. مشاوره‌ها به موقع انجام و در پرونده‌ها به خوبی ثبت شده بود و خوشبختانه کارکنان از پرداختی‌ها راضی بودند؛ و در مجموع نسبت به ساعت کاری و ازدحام مراجعه نظم خوبی در بیمارستان جاری بود.
در ادامه دکتر عباسی مدیر نظارت و اعتبار بخشی معاونت درمان دانشگاه نیز گفت: ما برای بازدید و خسته نباشید به کادر درمان و کارکنان مرکز طبی کودکان به اینجا آمدیم و خوشبختانه مستندسازی در حوزه اورژانس و بخش‌های ویژه با پیشرفت قابل‌توجهی همراه بود و از طرفی دقت کافی هم در کادر آموزشی و هم کادر درمانی دیده می‌شد و مراقبت‌های پرستاری هم در جریان بود که با وجود پذیرش بالای بیمار در این نوبت کاری با مدیریت مناسب و تریاژ به موقع بیماران وضعیت خوبی در بیمارستان مشاهده می‌شد با بررسی به عمل از بیماران رضایتمندی عمومی از نحوه ارائه خدمات هم وجود داشت. به نظر می‌آید نسبت به بازدیدهای قبلی در بیمارستان تغییرات خیلی خوبی به وجود آمده است./ق
عکس و خبر: باهو

• گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS