• تاریخ انتشار : 1395/05/29 - 17:21

بازدید سرزده دو عضو هیئت‌رئیسه دانشگاه از بیمارستان سینا

معاون درمان دانشگاه دیرکرد در پرداخت کارانه را یک مساله کشوری خواند.

گالری عکس
در این بازدید شبانه که چهارشنبه 27 مرداد 95 به طور سرزده از اورژانس و ICU بیمارستان سینا انجام شد، دکتر مجد زاده مشاور رییس دانشگاه، دکتر علیپور معاون درمان دانشگاه و دکتر عباسی مدیر نظارت و اعتبار بخشی معاونت درمان حضور داشتند.
در حاشیه این بازید دکتر مجد زاده حجم کاری بیمارستان سینا را قابل‌توجه خواند و گفت: این بیمارستان یکی از مراکز مهم کشور، تهران و دانشگاه است و به همین علت بیماران زیادی به آن مراجعه می‌کنند. از سوی دیگر در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت هم به لحاظ تغییرات فیزیکی مثل بهسازی اورژانس که در بیمارستان اتفاق می‌افتد و هم به لحاظ شرایط کاری کارکنان بار زیادی را در ارائه خدمات بالینی ایجاد می‌کند. با این همه آن چه به چشم می‌خورد تلاش زیادی است که کارکنان در ارائه این خدمات انجام می‌دهند.
وی در ادامه با اشاره به انتظار کارکنان در پرداخت کارانه افزود: به نظر می‌رسد اطلاع‌رسانی مناسبی در سطح محیطی به همکاران در خصوص علل دیرکرد در پرداخت کارانه صورت نگرفته درحالی‌که این مسئله یک مشکل کشوری است که به دلیل تأخیر در منابع و مقدار کم آن اتفاق افتاده و ارتباطی با یک بیمارستان یا یک دانشگاه ندارد. با این حال زمانی که دانشگاه علوم پزشکی تهران را با سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور مقایسه می‌کنید خواهید دید با این که مجموع عددی این قضیه برای دانشگاه بزرگ است ولی تلاش زیادی برای به هنگام کردن پرداخت آن می‌کند و به لحاظ زمان پرداخت کارانه وضعیت بهتری نسبت به سایر دانشگاه‌ها دارد.
دکتر مجد زاده همچنین به عنوان نکته آخر گفت: باید در مورد اثربخشی اطلاعاتی که به لحاظ شاخص‌های آماری در بیمارستان‌ها تولید می‌شود، کار کرد تا از این طریق روند عملکرد بیمارستان‌ها تصحیح شود. فکر می‌کنم آمارهایی که به طور معمول استخراج و در سطح کشوری و دانشگاه توزیع می‌کنیم باید به نحوی در اختیار صاحبان فرآیندهای ارائه خدمات درمانی در مراکز قرار بگیرد تا در حقیقت بازخورد داشته و بتوانند از وضعیت شاخص‌ها مطلع و روی کارشان اعمال کنند.
دکتر علیپور معاون درمان دانشگاه گفت: ما به دلیل نگرانی که از جابه‌جایی اورژانس سینا داشتیم به طور خاص امشب از این مرکز بازدید کردیم. اورژانس بیمارستان سینا نیاز به بهسازی داشت و کارهای عملیاتی آن آغازشده و طبعاً در این فاصله زمانی نیاز به انتقال خدمات اورژانس به مکان دیگری داخل بیمارستان بود که با همه سختی‌هایش با همکاری مسئولین بیمارستان و معاونت درمان این اتفاق افتاد. البته مکان فعلی اورژانس اگر چه استاندارد و ایده آل نیست ولی به لحاظ فضا و نحوه چیدمان خوب بوده و خوشبختانه خللی در ارائه خدمات درمانی ایجاد نشده است. البته به دلیل جابه‌جایی اورژانس، کارکنان بابت انتقال بیماران به بخش‌های رادیولوژی و آزمایشگاه با دشواری‌هایی مواجه شده و از طرفی با کمبود نیرو به ویژه خدمات، روبه رو هستند.
وی همچنین در خصوص محورهای بازدیدهای هیئت‌رئیسه گفت: عمده مشکل ما در این بازدیدها عدم ثبت دقیق مستندات است. در بازید امشب هم ثبت مستندات در بعضی زمینه‌ها مثل order نویسی بسیار خوب بود ولی اشکالاتی در زمینه شرح‌حال‌نویسی، درج سیر بیماری و مشاوره دیده می‌شد و در برخی موارد هم پرونده‌ها فاقد مهر، نام پزشک، ساعت و تاریخ انجام اقدامات درمانی بود. خوشبختانه زمان انجام آزمایشات خوب بود ولی در خصوص مشاوره چون ساعت و تاریخ آن ثبت‌نشده نمی‌دانیم که مشاوره‌ها به موقع انجام می‌شود یا نه. در مجموع با چند بیمار که صحبت کردیم از ارائه خدمات رضایت داشتند و اکثراً پرستار و پزشک خود را می‌شناختند.
معاون درمان دانشگاه گفت: در مجموع کارکنان از سیستم رضایتمندی کلی داشتند ولی در خصوص دیرکرد در پرداخت کارانه ناراحت بودند که توضیح دادیم این مسئله یک مشکل کشوری است و وضعیت پرداخت در دانشگاه علوم پزشکی تهران نسبت به سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی بهتر است البته باید در سطح وسیع به کارکنان بیمارستان‌ها این موضوع اطلاع‌رسانی شود.
در پایان دکتر عباسی مدیر نظارت و اعتبار بخشی معاونت درمان دانشگاه گفت: جابه‌جایی الزامی که به جهت تعمیر و توسعه اورژانس سینا در حال انجام است، خوشبختانه به خوبی مدیریت شده و کادر درمان با دقت تلاش زیادی می‌کنند که این مسئله آسیبی به خدمت رسانی به مراجعین و رضایتمندی بیماران وارد نکند. امیدواریم با سرعت عملی که در اجرای این پروژه بکار گرفته خواهد شد، در زمان مطلوب شاهد افتتاح پروژه اورژانس جدید باشیم. در بحث تعهد حرفه‌ای نیز به نظر می‌رسد بحث معرفی کادر درمان به بیماران تا حدود زیادی در بیمارستان سینا مورد توجه واقع شده است.
توضیح آن که پس از اورژانس، از بخش ویژه (ICU جنرال) نیز بازدید شد و تعدادی از کارکنان و کادر درمان به طرح نقطه نظراتشان با هیئت بازدیدکننده پرداختند./ق
 عکس و خبر: باهو

• گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS
نجمه باهو

نجمه باهو

همکار

78/10/11 - 00:00

بیمارستان سینا غیر از بخش اورژانس بخشهای دیگری هم دارد. معرفی بیمارستان سینا به عنوان یک مرکز اورژانس ظلم به این بیمارستان است. بیمارستان سینا در بسیاری زمینه های دیگر سرامد است که اسمی از آنها به میان نمی آید. لطفا از بخش های ما هم بازدید کنید.

پاسخ