• تاریخ انتشار : 1401/08/09 - 14:50

بررسی چالش های واحد فراهم آوری اعضا دانشگاه

در جلسه بررسی چالش های فراهم آوری اعضا که با حضور دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه و دکتر رحیم نیا، معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی دانشگاه برگزار شد، در خصوص مطالبی چون انحصاری شدن برخی از خدمات در مراکز درمانی، تحلیل تعرفه های فعلی در خصوص فرآهم آوری بافت و ارسال به وزارت متبوع، تصویب تعرفه ها در هیئت رئیسه دانشگاه، تأمین اعتبارات لازم برای clean room، مرتفع شدن مسائل حقوقی و تعیین تکلیف نیروی انسانی واحد فراهم آوری ارگان و بافت و ... بحث شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه بررسی چالش های واحد فراهم آوری اعضا دانشگاه با حضور دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه، دکتر رحیم نیا، معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی دانشگاه، دکتر ساحلی، مدیر امور حقوقی دانشگاه، دکتر علی گنجعلی خان، مدیر تعالی بالینی و خدمات بیمارستانی، دکتر فاطمه خزاعی، سرپرست اداره پیوند و بیماری های خاص معاونت درمان روز هفتم آبان 1401 در معاونت درمان برگزار شد.
در این جلسه دکتر ناطقی در خصوص مصوبات جلسه قبل مطالبی را ارائه و دکتر رحیم نیا موافقت خود را در خصوص تأمین نیروی انسانی واحد فراهم آوری اعلام کرد.
 در ادامه موضوعاتی چون انحصاری شدن برخی از خدمات در مراکز درمانی، تحلیل تعرفه های فعلی در خصوص فرآهم آوری بافت و ارسال به وزارت متبوع، تصویب تعرفه ها درهیئت رئیسه دانشگاه، تأمین اعتبارات لازم برای clean room، مرتفع شدن مسائل حقوقی و تعیین تکلیف نیروی انسانی واحد فراهم آوری ارگان و بافت و ... را به تفکیک مورد مباحثه قرار گرفت.

• گروه خبری : معاونت درمان
  • کد خبر : 219800