• تاریخ انتشار : 1396/07/04 - 14:47

برگزاری آزمون کمک پرستاری در معاونت درمان دانشگاه

جذب و به‌کارگیری کمک پرستار در بیمارستان‌های دولتی تابعه دانشگاه از طریق مصاحبه تخصصی در مدیریت امور پرستاری دانشگاه انجام شد.

گالری عکس

سه‌شنبه 4 مهر 96 مدیریت امور پرستاری دانشگاه اقدام به برگزاری مصاحبه تخصصی کمک پرستاری از میان متقاضیان این رشته کرد.
دکتر وسکویی مدیر امور پرستاری دانشگاه در این خصوص گفت: با توجه به نیاز بیمارستان‌های تابعه دانشگاه به نیروی کمک پرستاری بر آن شدیم فراخوان جذب نیروهای یادشده را در سایت دانشگاه اعلام و برای برگزاری مصاحبه تخصصی از متقاضیان برنامه‌ریزی کنیم.
در همین راستا 108 تن از متقاضیان رشته کمک پرستاری از طریق سایت ثبت‌نام کردند و پس از نوبت‌دهی تلفنی از سوی مدیریت امور پرستاری صبح و عصر امروز از شرکت‌کنندگان مصاحبه تخصصی صورت گرفت.
وی محورهای این مصاحبه را شامل: داشتن سلامت جسمی و روانی افراد، رعایت بهداشت فردی، بررسی نحوه برقراری ارتباط با بیمار، تست هوش، میزان آشنایی با سلسله‌مراتب بیمارستانی و جایگاه شغلی کمک پرستاری و درنهایت سؤالات علمی مرتبط با شغل و بر اساس شرح وظیفه خواند و در پایان افزود: افراد شرکت‌کننده بر اساس امتیاز کسب‌شده رتبه‌بندی و به مدیریت توسعه و سرمایه نیروی انسانی دانشگاه اعلام می‌شوند.
عکس و خبر: باهو

• گروه خبری : معاونت درمان
نجمه باهو

نجمه باهو