• تاریخ انتشار : 1398/04/17 - 14:35
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری اولین جلسه رابطین انتخاب پرستار نمونه بیمارستان های دانشگاهی با حضور مدیر امور پرستاری دانشگاه

با حضور دکتر شکوه ورعی اولین جلسه توجیهی انتخاب پرستار نمونه دانشگاه در سال جاری برگزار شد.

گالری عکس

جلسه توجیهی طرح انتخاب پرستار نمونه  سال 98 در روز یکشنبه 16 تیر 98 با حضور دکتر شکوه ورعی مدیر امور پرستاری دانشگاه، رابطین انتخاب پرستار نمونه در بیمارستان های تحت پوشش و فاطمه پولادی مجری طرح انتخاب پرستار نمونه مدیریت امور پرستاری در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد.
دکتر ورعی با تاکید بر اهمیت اجرای طرح و نتایج نظرسنجی بیمارستان ها در خصوص  چک لیست ها و تداوم اجرای طرح توضیحاتی داد و گفت: ضروریست چک لیست های مربوطه تا پایان شهریورماه امسال تکمیل و به مدیریت امور پرستاری دانشگاه ارسال شود.
در ادامه پولادی مطالبی در مورد دستورالعمل اجرای طرح انتخاب پرستار نمونه و چک لیست های تفکیک شده برای رده های محتلف پرستاری ارائه کرد.

عکس و خبر: نجمه باهو

• گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS