• تاریخ انتشار : 1395/02/14 - 14:26
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری اولین جلسه مدیران پرستاری بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 95

مدیر امور پرستاری دانشگاه در جمع مدیران پرستاری بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه بر لزوم رعایت اخلاق حرفه‌ای در ارائه خدمات درمانی به بیماران تأکید کرد.

گالری عکس
در این جلسه که سه‌شنبه 14 اردیبهشت 95 با حضور وسکویی مدیر امور پرستاری دانشگاه و طالب کارشناس مسئول کنترل کیفی خدمات پرستاری برگزار شد، مدیران پرستاری بیمارستان‌های دولتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران حضور داشتند.
مدیر امور پرستاری دانشگاه در ابتدای جلسه در خصوص فاز سوم اعتباربخشی ملی بیمارستان‌ها توضیحاتی داد و رئوس برنامه‌های عملیاتی سال 95 حوزه مدیریت امور پرستاری دانشگاه را تشریح کرد و از مدیران پرستاری خواست تا برنامه عملیاتی دفاتر پرستاری مراکز خود را تنظیم و به مدیریت امور پرستاری دانشگاه ارسال کنند.
وسکویی در ادامه ضمن اشاره به طرح نشان اخلاق برتر و تأکید بر اهمیت آن گفت: در این برنامه که در سال 1394 باهدف توجه به رعایت اخلاق حرفه‌ای در ارائه خدمات درمانی به مراجعین در سطح دانشگاه علوم پزشکی تهران آغاز شد، همه مراکز تحت پوشش آموزش‌های لازم قرار گرفتند.
وی همچنین از برگزاری اولین جشنواره ناب که قرار است 22 اردیبهشت 1395 در بیمارستان سینا برگزار شود خبر داد و افزود: در این مراسم با حضور رییس دانشگاه از کادر پرستاری منتخب در حوزه اخلاق حرفه‌ای تقدیر شده و به برگزیدگان نشان اخلاق برتر اعطا می‌شود./ق
عکس وخبر: باهو

• گروه خبری : معاونت درمان