• تاریخ انتشار : 1395/04/28 - 12:01
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1295
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری اولین جلسه کمیته اقتصاد درمان، دارو و تجهیزات پزشکی با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران

اولین نشست اعضای کمیته اقتصاد درمان، دارو و تجهیزات پزشکی با حضور دکتر جعفریان در سالن شورای دانشگاه برگزار شد.

این جلسه شنبه 26 تیر 95 و با حضور رییس دانشگاه، معاونین درمان و غذا و دارو دانشگاه، مدیرکل سازمان بیمه سلامت استان تهران، رییس دفتر رسیدگی به اسناد پزشکی استان تهران، مدیرکل اداره آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه و رییس مرکز قلب تهران برگزار شد.
دکتر جعفریان رییس دانشگاه، تشکیل این کمیته را در راستای مدیریت هزینه‌های غیرضروری و جلوگیری از تقاضاهای بدون پشتوانه علمی در دانشگاه ضروری دانست.
دکتر علی پور معاون درمان دانشگاه با اشاره به دستور جلسه به طرح شرح وظایف و حیطه فعالیت کمیته، گزارش آماری مصرف منطقی دارو و مداخلات منجر به کاهش هزینه، معرفی سرفصل‌های خدمات و تعیین سرفصل‌های دارای اولویت و خدمات نیازمند به مداخله پرداخت.
دکتر حاجی محمودی معاون غذا و داروی دانشگاه، گزارشی از نتایج مربوط به دو سال تجربه و کار میدانی حوزه معاونت غذا و دارو در خصوص فعالیت‌های انجام‌شده جهت مدیریت هزینه داروهای گران‌قیمت و پرمصرف دانشگاه از طریق آموزش، ارزیابی و نظارت را ارائه  و در مورد داروهای پرمصرف، پرهزینه و داروهای با اثرات مشابه توضیحاتی را اضافه کرد.
در ادامه به تشریح ارزیابی‌های معاونت غذا و دارو در حوزه‌های داروهای مصرفی سال 1393، صورتحساب بیماران و عدم درج اقلام مستتر در 6 درصد خدمات پرستاری در صورتحساب بیماران پرداخت و گفت: در راستای نظارت بر حسن اجرا و تبعیت از فرمولاری هر سه ماه یک‌بار کارشناسان بازخورد اقلام دارویی خارج از لیست فرمولاری را به مراکز گزارش می‌کنند.
وی در ادامه از راه‌اندازی نرم‌افزار فرمولاری مراکز در آینده‌ای نزدیک خبر داد.
دکتر قنادی مدیرکل بیمه سلامت استان تهران، در ادامه گزارش دکتر حاجی محمودی، سؤالاتی را مبنی بر اینکه ممکن است کاهش هزینه‌های دارویی از ارجاع بیماران به خارج از مراکز ناشی شود مطرح کرد.
دکتر اهوازی رییس دفتر رسیدگی به اسناد پزشکی استان تهران نیز در خصوص امکان دسترسی به پروتکل‌های دارویی جهت سازمان‌های بیمه‌گر پیشنهاد‌هایی داد.
دکتر زراعتی مدیرکل اداره آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه مواردی بابیان گزارش‌ها رسیده از سیستم‌های اطلاعات بیمارستانی تأکید کرد: اطلاعات آماری دارویی با توجه به در نظر گرفتن میانگین اقامت بستری بیماران قابل استناد هست.
دکتر کریمی رییس مرکز قلب تهران نیز پیشنهاد‌هایی در خصوص ارائه کنفرانس در گروه‌های داخلی و جراحی و ایجاد فرهنگ بین پزشکان جهت تجویز دارو و آزمایشات و ... براساس اندیکاسیون را طرح کرد.
در پایان در خصوص لیست آزمایشات شایع و گران‌قیمت و سایر خدمات پرهزینه بحث و تبادل‌نظر صورت گرفت و تصمیماتی در خصوص راهکارهای کاهش تعداد آزمایشات اضافی طرح و تصویب شد.
توضیح آن‌که: در این جلسه به سازمان‌های بیمه‌گر پیشنهاد شد گزارشی از دستاوردهای خویش در مورد آمار و هزینه خدمات بالینی، دارویی و تجهیزات پزشکی گران‌قیمت حوزه سرپایی را جهت طرح در جلسه آینده این کمیته آماده و ارائه کنند./ق
خبر: باهو

  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 61474
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو