• تاریخ انتشار : 1398/01/21 - 16:23

برگزاری اولین جلسه کمیته دانشگاهی گردشگری سلامت در سال 98

با حضور معاونان درمان و بین الملل دانشگاه اولین جلسه کمیته گردشگری سلامت دانشگاه برگزار شد.

گالری عکس

این جلسه که روز چهارشنبه 21 فروردین 98 در دفتر معاون تدرمان دانشگاه برگزار شد و در آن دکتر رضایی معاون درمان، دکتر کردی معاون بین الملل، دکتر عفت پناه رئیس بیمارستان ضیائیان، دکتر جعفریه رئیس بیمارستان امیراعلم و عباس آبادی رئیس گروه ارتقاءذ کیفیت معاونت درمان حضور داشتند.
دکتر رضایی در این جلسه با اشاره به برگزاری نمایشگاه گردشگری سلامت در کشور عمان گفت: این نمایشگاه سوم تا پنجم اردیبهشت ماه سال جاری با حضور 50 کشور جهان  توسط وزارت بهداشت عمان برگزار می شود. و معاونت درمان به نمایندگی از دانشگاه علوم پزشکی تهران قصد دارد برای اولین بار جهت توسعه صنعت گردشگری سلامت در بیمارستان های تابعه اقدام به حضور در این نمایشگاه کند.
وی در خصوص اهمیت حضور دانشگاه جهت معرفی خدمات درمانی، امکانات و پزشکان حاذق بیمارستان های تابعه در نمایشگاه های بین المللی گفت: باید از همه فرصتهای داخلی و خارجی جهت توسعه صنعت گردشگری سلامت و جذب بیمار خارجی به منظور افزایش درآمدهای مراکز تابعه بهره برد. یکی از راهکارهای تبلیغاتی حضور در نمایشگاه های بین المللی است. بعلاوه این نمایشگاه فرصتی است تا فعالان گردشگری سلامت دانشگاه با حضور در عرصه بین المللی بر تجارب خود بیافزایند. همچنین امکانی است برای خلق فرصت هایی برای مذاکره با آژانس هایی که در این حوزه فعالیت می کنند. باید به این باور برسیم که توریسم درمانی برای کشور با ارزش است و تلاش در این حوزه خدمت بزرگی در جهت افزایش درآمدهاست.
معاون درمان دانشگاه از استقبال بیمارستان های دولتی و خصوصی تابعه برای حضور در این نمایشگاه خبر داد و گفت: معاونت درمان اقدام به اجاره غرفه دراین نمایشگاه کرده است و از روسای بیمارستان های تابعه اعم از دولتی و خصوصی دعوت کردیم در صورت تمایل نمایندگانی را برای شرکت در این نمایشگاه معرفی کنند. هدف این است که حداکثر استفاده از غرفه معاونت درمان را برای معرفی بیمارستان های دانشگاه و جذب بیماران خارجی داشته باشیم.
عباس آبادی در خصوص چگونگی حضور بیمارستان ها در این نمایشگاه گفت: هزینه بلیط رفت، برگشت و اقامت نمایندگان مراکز به عهده بیمارستان هاست. بدیهی است بیمارستا ن ها باید نسبت به معرفی خدمات درمانی و پزشکان خود نسبت به اقلام تبلیغاتی مناسب جهت ارائه در نمایشگاه عمان اقدام کنند.
دکتر کردی معاون بین الملل دانشگاه در این خصوص گفت: معاونت بین الملل دانشگاه نیز برتامه ریزی دیدار معاون درمان و هیئت همراه با سفیر ایران در عمان و همچنین بازدید از تعدادی از درمانگاه ها و مراکز درمانی این کشور از طریق وزارت امور خارجه ایران و وزارت بهداشت عمان انجام خواهد داد.

خبرنگار و عکاس: نجمه باهو

• گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS