• تاریخ انتشار : 1394/05/13 - 16:27

کمیته مرگ مادر

برگزاری اولین کمیته مرگ مادر در سال 94

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: كميته مرگ مادر در حوزه دانشگاه علوم پزشكي تهران در معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي معاونت درمان دانشگاه: در اين كميته 12 مرداد 94 با  حضور معاون درمان و اعضاي ثابت كميته مرگ مادر، پزشكان متخصص منتخب دانشگاه و روساي بخشهاي زنان و زايمان بيمارستانهاي تابعه در معاونت درمان برگزار شد،دكتر علي پور معاون درمان دانشگاه از برگزاري منظم كميته مرگ مادر در هر فصل خبر داد.
در ادامه وفايي نژاد كارشناس مسئول مامايي معاونت درمان، با مروري برمصوبات كميته هاي مرگ مادر در سال 93 ، مداخلات اصلاحي را در اين حوزه را توضيح داد.
همچنين نظري كارشناس مادران معاونت درمان دو مورد مرگ مادر گزارش داد كه پرونده هاي آن مورد بحث و بررسي قرار گرفت.
دكتر شريعتي معاون بهداشت دانشگاه در خصوص آموزش پروتكل ها و گايد لاينها و همچنين نظارت بر اجراي آن صحبت كرد.
دكتر آل ياسين مدير گروه زنان دانشگاه، با بيان اين كه: در موارد كسب رضايت آگاهانه از بيمار، آموزش خطرات احتمالي در صورت ترخيص ضروريست؛ به وجود مددكاري اجتماعي ويژه زنان باردار مراجعه كننده به مراكز درماني به منظور رفع موانع احتمالي در زمينه بستري و مراقبت از مادران اشاره كرد.
در پايان دكتر حنطوش زاده نيز بر مشاوره هاي تخصصي توسط اساتيد تاكيد و ضرورت پيگيري اجراي بخشنامه مشاوره تخصصي توسط گروه مامايي يادآور شد.
خبر: باهو

• گروه خبری : معاونت درمان