• تاریخ انتشار : 1397/03/30 - 10:20

برگزاری جلسه آموزش دستورالعمل جدید پایش و ارزیابی بیمارستان های دوستدار کودک

با همکاری معاونت های درمان و بهداشت دانشگاه، جلسه آموزش دستورالعمل جدید پایش و ارزیابی بیمارستان های دوستدار کودک برگزار شد.

این جلسه روز سه شنبه 29 خرداد 97 در سالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشگاه و با همکاری گروه مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان و گروه سلامت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت برگزار شد و در آن تمامی کارشناسان برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر و رابطین برنامه های نوزادان بیمارستان های تابعه و کارشناسان برنامه شیر مادر شبکه های بهداشت جنوب، اسلامشهر و شهر ری حضور داشتند.
احمدی کارشناس معاونت درمان، ضمن تأکید بر اهمیت اجرای صحیح ده اقدام دوستدار کودک گفت: به منظور ارتقاء شاخص های این برنامه در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه، انجام پایش برنامه شیر مادر را مطابق دستورالعمل ابلاغی امسال در دو نوبت اجرا می کنیم. این اولین گام موثر در بهبود کیفیت برنامه شیر مادر است و اتخاذ و تدوین راهکارهای مناسب برای حفظ دستاوردها و انجام مداخلات به موقع جهت رفع کاستی ها ضروریست.
کمر لویی کارشناس معاونت بهداشت نیز ضمن توضیح دستورالعمل ارزیابی جدید تدوین نقشه ارزیابی، تشکیل گروه ارزیاب و برنامه ریزی جهت ارزیابی بیمارستانها را از الویت های این معاونت دانست.
در انتها لوح تقدیری به واسطه همکاری صمیمانه کارشناسان مسئول برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر تعدادی از مراکز تابعه تقدیم شد.

خبر: باهو

• گروه خبری : معاونت درمان