• تاریخ انتشار : 1396/11/16 - 10:18

برگزاری جلسه ارزیابی پیشگیرانه خطاهای پزشکی در معاونت درمان دانشگاه

با حضور دکتر عباسی مدیر نظارت و اعتبار بخشی معاونت درمان دانشگاه، جلسه آموزشی ارزیابی پیشگیرانه خطاهای پزشکی (FMEA) برگزار شد.

گالری عکس
این جلسه یکشنبه 15 بهمن 96 جهت آموزش و توانمندسازی تیم ایمنی بیمار ( مسئول ایمنی و کارشناس ایمنی بیمار) بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد.

عباس آبادی مسئول واحد ارتقا کیفیت معاونت درمان در این خصوص گفت: در این جلسه، شرکت کنندگان با روش ارزیابی پیشگیرانه خطاهای پزشکی (FMEA) آشنا شدند. در این روش فرایندهای بیمارستانی بررسی شده و احتمال بروز خطاها بررسی و قبل از وقوع آن، پیشگیری می شود. همچنین در این جلسه در خصوص مباحث مفاهیم مدیریت خطر در بیمارستان، رویکردهای مدیریت خطر، فرایند انجام FMEA در بیمارستان بر مبنای استانداردهای اعتباربخشی و تدوین برنامه عملیاتی توضیحاتی ارائه شد.

عکس و خبر: باهو

• گروه خبری : معاونت درمان