• تاریخ انتشار : 1395/03/12 - 12:38

برگزاری جلسه اعضای ستاد اجرایی طرح تحول نظام سلامت دانشگاه

معاون درمان دانشگاه گزارش دوساله بسته‌های طرح تحول نظام سلامت در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه را ارائه کرد.

گالری عکس
این جلسه روز دوشنبه 10 خرداد 95 با حضور رییس دانشگاه و اعضای ستاد اجرایی طرح تحول نظام سلامت برگزار شد.
ابتدا دکتر علی پور معاون درمان دانشگاه با ارائه گزارش طرح تحول نظام سلامت در دو سال گذشته گفت: مجموع تعداد جلسات برگزارشده ستاد اجرایی طرح تحول نظام سلامت در سال 93، بیست‌ونه مورد و در سال 94، نوزده مورد بود.
وی همچنین با اشاره به بسته کاهش میزان پرداختی بیماران بستری در محورهای آزمایشگاه، تصویربرداری، زنجیره ارجاع، سایر خدمات، دارو، تجهیزات مصرفی و مدیریت امور مالی و صورتحساب‌ها پرداخت و در مورد اقدامات ویژه انجام‌شده در هر یک از این محورها توضیحاتی داد.
معاون درمان دانشگاه در ادامه بابیان اقدامات صورت گرفته در دیگر بسته‌های طرح تحول سلامت در سطح دانشگاه علوم پزشکی افزود: در بسته حضور پزشکان متخصص مقیم اقداماتی چون بازدید روزانه از 4 بیمارستان و کنترل آن‌ها ازنظر حضور متخصص مقیم از شروع برنامه تاکنون، همکاری اعضای هیئت‌علمی گروه طب اورژانس دانشگاه در نظارت بر بسته مقیمی، ارزیابی متخصصین مقیم ازنظر حضور و عملکرد توسط پزشکان عمومی مقیم ستاد هدایت و پزشکان متخصص طب اورژانس در هر بازدید، ارائه بازخورد به بیمارستان‌ها در خصوص عملکرد پزشکان مقیم، حذف مقیمی برخی تخصص‌ها بر اساس بررسی عملکرد و میزان نیاز به حضور آن‌ها در تعدادی از بیمارستان‌ها و افزایش و کاهش نمره متخصص مقیم بر اساس ارزیابی عملکرد آن‌ها در بازدیدها در حال انجام است.
وی همچنین در خصوص بسته ارتقاء هتلینگ در سه محور ساختمان، تجهیزات و نیروی انسانی توضیحاتی داد و بیان اقدامات انجام‌شده در بسته ترویج زایمان طبیعی به بعضی از این اقدامات مثل استفاده از NGO هايي نظير جمعيت مامايي و نیز رسانه‌هایی مانند صداوسیما، نشریات و ... در امر ترويج زايمان طبيعي، اطلاع‌رسانی از طريق اس ام اس به مادران باردار در خصوص فوايد زايمان طبيعي و عوارض سزارين در تعدادي از مراكز و حمايت از طرح‌های پژوهشي در خصوص ايجاد تغيير نگرش مادران باردار از سزارين به زايمان طبيعي، اشاره کرد.
دکتر جعفریان رییس دانشگاه در این جلسه بررسی علل کم توجهی مراکز تابعه به استفاده از تفاهم‌نامه با بیمارستان‌های امیرالمونین و صدیقه زهرا در جبران کمبود تخت بستری از معاونت درمان و همچنین پیگیری اجرای پروتکل سه داروی آلبومین، پنتاپرازول و استامینوفن تزریقی را از معاونت غذا و دارو خواست./ق

خبر: باهو
عکس: با قرزاده