• تاریخ انتشار : 1398/08/22 - 12:20
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسه بررسی برنامه های مشترک مدیریت امور پرستاری و دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه

با حضور رئیس دانشکده پرستاری و مدیر امور پرستاری دانشگاه، جلسه هماهنگی آموزش دانشجویان پرستاری در بالین برگزار شد.

گالری عکس

این جلسه روز سه شنبه 21 آبان 98 در سالن اجتماعات معاونت درمان دانشگاه برگزار شد و در آن دکتر شکوه ورعی مدیر امور پرستاری دانشگاه، دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی رییس، دکتر فاطمه واثق معاون پژوهشی، دکتر سریه پورتقی  مدبر امور آموزش و دکتر زهرا روددهقان مسئول اسکیل لب دانشکده پرستاری و مامایی، زینب طالب، زینب شهپری و فاطمه میربازغ کارشناسان پرستاری معاونت درمان، مدیران پرستاری و سوپروایزرهای آموزشی بیمارستان های آموزشی تحت پوشش دانشگاه حضور داشتند.
دکتر ورعی در این جلسه بر تعامل هر چه بیشتر حوزه آموزش پرستاری و مراقبت های بالینی در بیمارستان های آموزشی تابعه تاکید کرد و گفت: این نشست به منظور بررسی چالش های موجود میان آموزش پرستاری و پرستاری در بالین و با هدف استفاده از خرد جمعی صاحبنظران هر دو حوزه برای نیل به راهکارهای اجرایی مناسب تشکیل شده تا بدون ایجاد خللی در ارائه مراقبت های پرستاری مطلوب به بیماران منجر به ارتقای مهارت های بالینی دانشجویان پرستاری شود.
دکتر نیکبخت نیز با قدردانی از تلاش های مدیران پرستاری و سوپروایزرهای آموزشی مراکز تابعه گفت: تلفیق دانشکده پرستاری و مامایی و پرستاری بالینی پتانسیل خوبی ایجاد کرده که می توان از آن هم در آموزش و هم در حوزه درمان دانشگاه بهره برد.  و هر چه این ترکیب هماهنگ تر شود اثر بخشی آن بیشتر خواهد بود. وی با اشاره به تعداد نیروهای کادر پرستاری دانشگاه افزود: با توجه به این نکته که بیشترین تعداد کارکنان دانشگاه از کادر پرستاری هستند، نقش آن ها در سیاست گذاری های دانشگاه بسیار مهم است.
رئیس دانشکده پرستاری و مامایی همچنین تاکید کرد: از حضور دانشجویان پرستاری بدون اتیکت در بخش های درمانی خودداری شود.
در این جلسه دکتر کریمی سوپروایزر آموزشی بیمارستان دکتر شریعتی به نمایندگی از سوپروایزرهای آموزشی بیمارستان های تابعه در خصوص مشکلات موجود، برنامه های مشترک آموزش و مراقبت های بالینی پرستاری و فرآیندهای مشترکی که نیاز به اصلاح و بهسازی دارند توضیحاتی داد.

خبرنگار و عکاس: نجمه باهو

• گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS