• تاریخ انتشار : 1397/05/10 - 14:43

برگزاری جلسه بررسی وضعیت شاخص های کشوری کیفیت مراقبت های پرستاری در بالین

با حضور دکتر شکوه ورعی سرپرست مدیریت امور پرستاری دانشگاه، جلسه بررسی وضعیت شاخص های کشوری کیفیت مراقبت های پرستاری در بالین در معاونت درمان برگزار شد.

گالری عکس

جلسه گزارش وضعیت شاخص های کشوری کیفیت مراقبت های پرستاری در بالین روز سه شنبه 9 مرداد 97 و با حضور دکتر ورعی مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تهران و مدیران پرستاری بیمارستانهای دولتی و غیردولتی تحت پوشش، طالب کارشناس مسئول کنترل کیفی مراقبت های پرستاری و میربازغ کارشناس
پرستاری معاونت درمان برگزار شد.

ابتدا دکتر ورعی مدیر پرستاری دانشگاه درمورد ضرورت جمع آوری شاخص های مراقبت کیفی و نقش آن ها در ارتقا خدمات ارائه شده به بیماران توضیحاتی داد.

در ادامه میربازغ به عنوان فوکال پوینت شاخص های ملی پرستاری در معاونت درمان گزارشی از فایل های ارسال شده در سال 1397، نتایج تحلیل شاخص های دانشگاه در سال 96 و مقایسه آن با نرم کشوری، مشکلات داده های ارسال شده و تاکید بر جمع آوری صحیح و ارسال به موقع داده ها به معاونت ارائه کرد.
توضیح آن که: در پایان مدیران پرستاری به بیان نقطه نظرات خود در مورد مسائل، سوالات و  ارائه پیشنهاد در زمینه شاخص های کشوری کیفیت مراقبت های پرستاری در بالین پرداختند.

عکس و خبر: باهو

• گروه خبری :