• تاریخ انتشار : 1400/01/24 - 08:12

برگزاری جلسه بررسی چارچوب ارزیابی و پیشگیری کنترل عفونت در معاونت درمان

دکتر علامه معاون درمان دانشگاه در جلسه بررسی چارچوب ارزیابی و پیشگیری کنترل عفونت بر حمایت کامل این معاونت به‌صورت مادی و معنوی از پروژه‌های مربوط به کنترل عفونت تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه ارزیابی و پیشگیری کنترل عفونت با حضور دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان، دکتر علی گنجعلیخان مدیر درمان، دکتر مهرداد احمدی مدیر نظارت و اعتباربخشی، دکتر شیرین افهمی مسئول کنترل عفونت بیمارستان شریعتی، دکتر آرش سیفی و دکتر محبوبه علیزاده متخصص بیماری‌های عفونی و مهناز هادی پور کارشناس مسئول کنترل عفونت معاونت درمان یکشنبه ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ برگزار شد.

در این جلسه دکتر سیفی به ارائه گزارشی از مطالعات انجام‌شده در خصوص چارچوب ارزیابی پیشگیری کنترل عفونت در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران و جایگاه هر بیمارستان در هشت جزء موجود در این برنامه پرداخت و گفت: درزمینهٔ آموزش کنترل عفونت خلاهایی وجود دارد که در حال آماده کردن مواد آموزشی و پکیج کامل برای بیمارستان‌ها هستیم و به‌منظور آموزش از بسترهای مختلفی کمک خواهیم گرفت.

دکتر علامه گفت: نتایج این گزارش‌ها را برای الگوسازی به وزارت بهداشت منعکس کنید و همچنین نتایج مربوط به هر بیمارستان با تحلیل نقاط قوت و ضعف و راهکارهای پیشنهادی به‌منظور بهبود و ارتقاء برای هر بیمارستان به‌صورت جداگانه نیز ارسال شود.

معاون درمان دانشگاه بر حمایت کامل این معاونت به‌صورت مادی و معنوی از پروژه‌های مربوط به کنترل عفونت تأکید کرد.

دکتر افهمی توزیع نیروی انسانی در بیمارستان‌ها را چالش‌برانگیز دانست و گفت: در سازمان جهانی سلامت محاسبه حجم کار با جزئیات و به‌صورت کامل ارائه‌شده است و بهتر است  بیمارستان‌ها با همکاری واحدهای دیگر توزیع نیروی انسانی را بر این اساس و استاندارد انجام دهند. می‌توان از دانشجویان رشته پزشکی و پرستاری در این زمینه در کنار همکاران کنترل عفونت کمک گرفت.

وی افزود: اتاق ایزوله نیز از موضوعات مهم است که برای راه‌اندازی آن با چالش‌هایی مواجه هستیم برخی مسائل در اختیار بیمارستان و حتی دانشگاه نیست و بهتر است بر روی مسائلی که تغییر و بهبود آن در اختیار خودمان است، سرمایه‌گذاری کنیم.

دکتر علیزاده نیز بر ایجاد ضمانت اجرایی برای رعایت شیوه نامه های کنترل عفونت در بیمارستان‌ها تأکید کرد.

• گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 172031