• تاریخ انتشار : 1399/11/09 - 17:16
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه تدوین بسته خدمتی و قیمت‌گذاری خدمات قابل‌ارائه بیمارستان فارابی به بیماران بین‌الملل

جلسه تدوین بسته خدمتی و قیمت‌گذاری خدمات قابل‌ارائه بیمارستان فارابی به بیماران بین‌الملل با حضور مدیر بیمارستان و مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران  معاونت درمان، اولین جلسه تدوین بسته خدمتی و قیمت‌گذاری خدمات قابل‌ارائه در بیمارستان فارابی به بیماران بین‌الملل با حضور دکتر علی گنجعلی خان حاکمی مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان، سعید مرادی مدیر بیمارستان، دکتر حمید ریاضی معاون درمان بیمارستان، دکتر محمد سلیمانی معاون بین‌الملل بیمارستان، مریم رادین منش رئیس اداره اقتصاد درمان، شیما هادوی مسئول گردشگری سلامت و برخی از اساتید و مسئولان بیمارستان چهارشنبه 8 بهمن 99 در سالن شورا بیمارستان فارابی برگزار شد.
در ابتدا دکتر گنجعلی خان در خصوص برنامه‌های معاونت درمان و اهداف دانشگاه در حیطه پیشبرد اهداف گردشگری توضیحاتی را ارائه کرد.
رادین منش نیز در خصوص قیمت‌های بسته خدمتی مباحثی را بیان کرد.
در این جلسه در خصوص خدمات موردنیاز بیماران برای تدوین بسته خدمتی، نوع خدمات موردنیاز بیمار دربسته‌های خدمتی و قیمت تمام‌شده خدمات با اساتید صاحب‌نظر بحث و تبادل‌نظر صورت گرفت.
عکس: سید عباس قاضی میرسعید
  • گروه خبری : معاونت درمان