• تاریخ انتشار : 1396/10/16 - 14:18

برگزاری جلسه تصمیم گیری در خصوص نحوه برگزاری جشن روز پرستار

با حضور دکتر رضایی معاون درمان دانشگاه، در خصوص نحوه برگزاری جشن روز پرستار و تجلیل از پرستاران ناب دانشگاه تصمیم گیری شد.

این جلسه که روز شنبه 16 دیماه 96 در دفتر معاونت درمان دانشگاه برگزار شد، دکتر رضایی معاون درمان دانشگاه، دکتر نیکبخت رئیس دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر پارساپور مدیر روابط عمومی دانشگاه، دکتر وسکویی مدیر امور پرستاری و طالب کارشناس مسئول پرستاری دانشگاه در خصوص چگونگی برگزاری جشن باشکوه روز پرستار تصمیم گیری کردند.
دکتر رضایی معاون درمان دانشگاه گفت: تقدیر از کادر پرستاری دانشگاه، اقدامی است مشترک میان حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه، معاونت درمان و دانشکده پرستاری و مامایی که همه ما در آن یک هدف داریم و آن قدردانی از پرستار ناب دانشگاه است.
دکتر پارساپور مدیر روابط عمومی دانشگاه در این خصوص گفت: نکته قابل توجه این است که، در مراسم بزرگداشت روز پرستار و جشن ناب موضوع خاص و پر اهمیت، تجلیل از ارائه دهندگان خدمت در حوزه کادر پرستاری دانشگاه است.
همچنین، دکتر وسکویی گزارشی از اقدامات صورت گرفته در سال های اخیر برای تجلیل از پرستاران دانشگاه علوم پزشکی تهران ارائه کرد.
توضیح اينکه در این جلسه در خصوص تعداد مدعوین، چگونگی پذیرایی و اجرای مراسم، زمان و مکان برگزاری مراسم تصمیم گیری شد.
خبر: باهو

• گروه خبری : معاونت درمان