• تاریخ انتشار : 1396/10/30 - 14:09
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه ماهانه کارشناسان اداره اعتبارات معاونت درمان با مسئولین درآمد و ترخیص مراکز دولتی تابعه

نشست مشترک مسئولین درآمد و ترخیص بیمارستان های تحت پوشش در معاونت درمان دانشگاه تشکیل شد.

گالری عکس

در این جلسه که  30 دی ماه 96 در سالن اجتماعات معاونت درمان تشکیل شد، رئیس و کارشناسان اداره اعتبارات معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران و مسئولین درآمد و ترخیص مراکز دانشگاهی تابعه حضور داشتند.
در ابتدا اختیار کارشناس اداره اعتبارات به موارد مطرح شده در دستور جلسه اشاره کرد.
و سپس اخوان کارشناس اداره اعتبارات، در زمینه مصدومین ترافیکی و سامانه های مرتبط با معاونت درمان، مسایل کلیدی و مشکلات عمده مراکز مطالبی را بیان کرد.
در ادامه بلبلی مسئول درآمد مرکز بهارلو، گزارش بیمارستان را با محوریت بررسی میزان و علل کسورات سازمان های بیمه گر پایه، راهکارهای کاهش کسورات، اقدامات انجام شده در راستای اجرا و آموزش کتاب ارزش نسبی خدمات سلامت و دستورالعمل رسیدگی به اسناد بیمه های پایه ارایه کرد.
توضیح آن که: این جلسه با محوریت بررسی مشکلات مصدومین ترافیکی و آموزش آخرین تغییرات دستورالعمل مربوطه تشکیل شد.

خبر و عکس: باهو

• گروه خبری : معاونت درمان