• تاریخ انتشار : 1397/10/19 - 09:27
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه مدیران پرستاری بیمارستان های تابعه با حضور دکتر ورعی مدیر امور پرستاری دانشگاه

دکتر ورعی در جلسه مدیران پرستاری بیمارستان های دولتی تحت پوشش در خصوص برنامه نهایی مراسم گرامیداشت روز پرستار در دانشگاه توضیحاتی داد.

این جلسه روز سه شنبه 18 دی ماه 97 در سالن اجتماعات معاونت درمان با حضور دکتر ورعی سرپرست مدیریت پرستاری با موضوع هماهنگی برنامه جشن روز پرستار برگزار شد.
در ابتدا دکتر ورعی ضمن خوشامدگویی به مدیران پرستاری جدید بیمارستان های آرش و روزبه به بیان نکاتی در خصوص برگزاری مراسم گرامیداشت روز پرستار در دانشگاه ( 23 دی ماه) اشاره کرد.
در ادامه طالب کارشناس مسئول معاونت درمان، در مورد زمان ورود به مراسم، هدایای برگزیدگان و برنامه کلی مراسم روز یکشنبه 23 دی ماه مطالبی را ارائه کرد.
در پایان شهپری کارشناس مسئول آموزش به بیمار در مورد دستورالعمل و نحوه اجرای طرح غربالگری سلامت همزمان با هفته پرستار در بیمارستان های دولتی و خصوصی دانشگاه توضیحاتی داد.

خبرنگار: باهو

• گروه خبری : معاونت درمان