• تاریخ انتشار : 1397/03/23 - 12:14
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسه مدیریت بهره برداری و فومولاری در آزمایشگاه های تشخیصی پزشکی در معاونت درمان دانشگاه

جلسه تخصصی مدیریت بهره برداری در آزمایشگاه و فرمولاری با حضور دکتر سمیعی مدیر کل آزمایشگاه مرجع سلامت در معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

گالری عکس

این جلسه روز چهارشنبه 23 خرداد 97 در سالن اجتماعات معاونت درمان دانشگاه برگزار شد و در آن دکتر سمیعی مدیرکل آزمایشگاه مرجع سلامت، دکتر شباب مدیر درمان، خلعتبری کارشناس مسئول، طاهری و رنجبریان کارشناسان اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان و مسئولین فنی و مدیران داخلی آزمایشگاه های بیمارستانی تحت پوشش حضور داشتند.
دکتر سمیعی مدیر کل آزمایشگاه مرجع سلامت در این جلسه گفت: راه و روش تبادل تجربه هیچ وقت بسته نیست. بسیاری از مشکلات موجود ما عینا در کشورهای پیشرفته هم وجوددارد . برای پاسخ مناسب به مسائل نیاز به سازماندهی و هماهنگی مناسب داریم.
وی با قدردانی از حمایت و پشتیبانی معاون درمان وزارت متبوع، گفت: آقای دکتر جان بابایی کاملا برای ما وقت گذاشته و ما همواره می توانیم از نظرات ایشان بهره بگیریم.
دکتر سمیعی در ادامه افزود: توسعه شبکه های آزمایشگاهی و دعوت از بخش خصوصی از جمله دستور کارهایی است که در حال انجام است. البته، حمایت از برنامه مشارکت شبکه های خصوصی و دولتی فقط در شرایط ایده آل اتفاق خواهد افتاد.
در ادامه این نشست مدیر کل آزمایشگاه مرجع سلامت در خصوص خط مشی ها و دستورالعمل های جدید وزارت بهداشت و معیارهای نوین نظارتی در حوزه اداره امور آزمایشگاه ها توضیح داد و انحراف از آن ها را تخلف خواند. وی همچنین با اشاره به آخرین ابلاغیه فرمولاری بر مهلت سه ماهه و اعلام نظر کمیته های مرتبط در بیمارستان ها با نظارت فوکال پوینت های پاتالوژیست تاکید کرد.

عکس و خبر: باهو

• گروه خبری : معاونت درمان