• تاریخ انتشار : 1398/10/03 - 14:23
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه مدیریت و رهبری ویژه مدیران پرستاری بیمارستان های تابعه در معاونت درمان دانشگاه

با حضور مدیر امور پرستاری دانشگاه، جلسه مدیریت و رهبری مدیران پرستاری بیمارستان های تابعه در معاونت درمان برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، مدیریت امور پرستاری دانشگاه یک شنبه 1 دی 98 جلسه آموزشی مدیریت و رهبری در مراکز بهداشت و درمانی را برای مدیران پرستاری بیمارستان های دولتی و غیر دولتی تابعه برگزار کرد.
در این جلسه با حضور دکتر شکوه ورعی مدیر امور پرستاری و عضو هیئت علمی دانشگاه و با هماهنگی دکتر زهرا ایمانیان کارشناس مدیریت پرستاری معاونت درمان در خصوص اهمیت مدیریت و رهبری در مراکز بهداشتی و درمانی، سبک های مختلف مدیریت و مهارت های مدیریتی، سازمان و تئوری های سازمانی، سیر تحول مدیریت و تحقیقات صورت گرفته در حوزه مدیریت بهداشتی و درمانی مطالب ارائه شد.
این کلاس آموزشی دارای امتیاز بازآموزی بود.
خبرنگار و عکاس: نجمه باهو

• گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS