• تاریخ انتشار : 1396/10/27 - 13:36
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2277
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

برگزاری جلسه مشترک تیم مدیریتی معاونت درمان دانشگاه با اعضای کمیته اجرایی مجتمع بیمارستانی امیراعلم

با حضور دکتر مهدی رضایی، معاون درمان دانشگاه جلسه مشترکی میان مسئولان معاونت درمان و مجتمع بیمارستانی امیراعلم برگزار شد.

گالری عکس

گالري عکس
این نشست به صورت یک صبحانه کاری، روز چهارشنبه 27 دی ماه 96 در سالن جلسات بیمارستان امیر اعلم برگزار شد و در آن دکتر رضایی معاون درمان، دکتر شباب مدیر درمان، دکتر وسکویی مدیر امور پرستاری، دکتر عباسی مدیر نظارت و اعتباربخشی، دکتر مومنی مدیر امور داخلی و دبیرخانه طرح تحول نظام سلامت و مهندس نقشبند کارشناس هتلینگ بیمارستان ها از معاونت درمان و دکتر جعفریه رئیس، مهندس رضائیان زاده مدیر، رنجبران مدیر پرستاری و سایراعضای تیم اجرایی مجتمع بیمارستانی امیراعلم حضور داشتند.
دکتر رضایی معاون درمان دانشگاه در این نشست با تشکر از میزبانی بیمارستان امیر اعلم گفت: در دور جدید بازدیدهای مدیریتی معاونت درمان از مراکز تحت پوشش دو هدف را دنبال می کنیم: اول، رویکرد جدید ما در معاونت درمان است ،که آن وظیفه ستادی ماست و می خواهیم در تقش سیاستگذاری و نظارتی در سطح دانشگاه وظایفمان را به درستی انجام دهیم و دوم فرصتی است برای تعامل بیشتر با بیمارستان ها تا از نزدیک با واقعیت های حوزه درمان در ارتباط باشیم. و هیچ علاقه ای به مداخله در امور جاری بیمارستان ها نداریم.
وی نظارت بر پیامدها و برونداد ها را مهمترین وظیفه معاونت درمان خواند و گفت: بیمارستان ها مثل هر سازمان دیگری دارای سه بخش درونداد، فرایند و برونداد هستند؛ که ما در معاونت درمان دانشگاه بر هر سه این موارد نظارت می کنیم. از ابتدای ورود نیروهای متخصص و غیر متخصص به محیط تا چگونگی انجام فرآیندها و در نهایت و مهم تر از همه چگونگی ارائه خدمات درمانی به بیماران است.
معاون درمان دانشگاه با اعلام این نکته که مادر معاونت درمان به عنوان مشاهده گر، مشاور و گزارش دهنده هستیم، ادامه داد: آرزوی من در اتمام انجام وظائفم به عنوان معاون درمان این است که بتوانم ارزشیابی شفافی از بیمارستان ها در سایت معاونت درمان و دانشگاه ارائه دهم که قابل استفاده برای عموم مردم عزیز ایران باشد. در قبال مردم باید مثل آئینه عمل کنیم چرا که گیرندگان خدمت در بسیاری موارد، قدرت قضاوت تخصصی در خصوص کیفیت خدمات درمانی که دریافت می کنند، را ندارند و این وظیفه خطیر به عهده ماست.
دکتر رضایی با اشاره به موافقت رئیس دانشگاه در خصوص راه اندازی مجدد خدمات دی کلینیک در بیمارستانهای تابعه دانشگاه به منظور تامین منابع مالی مراکز گفت: بیمارستان امیراعلم با توجه به امکانات بیمارستان مروستی می تواند در ایجاد کلینیک ویژه در سطح دانشگاه پیشتاز باشد و ما همکاری لازم را در این خصوص خواهیم کرد.
دکتر جعفریه در این جلسه ضمن بیان این نکته که قطعا نکات بیان شده در این نشست سبب ارتقا بیمارستان می شود افزود: اگر همکاری ستاد با بیمارستان به خوبی اتفاق بیفتد مسائل موجود به سرعت قابل رفع است. مثلا اورژانس این مرکز با وجود محدودیتهای فیزیکی فعلی هر روز سیصد و پنجاه تن مراجعه کننده دارد. رفع کاستی های بخش شیمی درمانی منوط به تصمیم گیری در خصوص ساختمان قدیم است و در نهایت ضریب اشغال تخت بخش های ویژه، از یکسو به ماهیت اعمال جراحی ما بر می گردد و از سوی دیگر به عدم حضور متخصص نورولوژی که قطعا به ما ضربه می زند.
وی همچنین با اشاره به پتانسیل بسیار بالای بیمارستان های امیراعلم و  مروستی در راه اندازی کلینیک ویژه مروستی، خواستار مساعدت مسئولین دانشگاه و معاونت درمان در فعالسازی آن ها شد.
پیش از سخنان معاون درمان دانشگاه، مدیران معاونت درمان گزارشی از نتایج بازدیدها و نظارت های انجام شده این معاونت از بخش های مختلف بیمارستان در سال جاری ارائه کردند.
دکتر شباب به پاره ای از اشکالات دیده شده در بازدید از اورژانس بیمارستان اشاره و بر مستندسازی دقیق و ثبت کیف های بهداشتی در پرونده های مصدومین ترافیکی تاکید کرد.
دکتر وسکویی در این نشست گفت: خوشبختانه این مرکز دارای نکات مثبت زیادی است. و در بحث خدمت رسانی به مراجعین رتبه خوبی دربین مراکز تابعه دانشگاه دارد.
وی همچنین گزارشی از تعداد کادر پرستاری به کارگرفته شده در این مرکز ، آموزش به بیمار و اثربخشی آن، رعایت حریم بیمار،  سرانه آموزشی کادر پرستاری در 9 ماهه سال جاری، رضایتمندی کادر پرستاری از مدیران مربوطه و برگزیدگان ناب ارائه و  همچنین بر حضور کارکنان پرستاری در این دوره ها با توجه به تاثیر آن بر اعتباربخشی بیمارستان ها تاکید کرد.
مدیر امور پرستاری دانشگاه، آموزش به بیمار را کاری تیمی خواند و گفت: در آموزش به بیمار پزشک و پرستار هر دو نقش مهمی ایفا می کنند و البته از سال گذشته اثربخشی فعالیت های آموزشی مراکز به بیماران بررسی و راستی آزمایی می شود.
دکتر عباسی در ادامه به گزارشی از خلاصه عملکرد مجتمع در حوزه نظارت و اعتباربخشی اشاره کرد و گفت: خوشبختانه طبق اعلام وزارت متبوع، اعضای هیئت علمی و پزشکان این مرکز در بحث اعتباربخشی ورود پیدا کرده و همراهی خوبی داشتند که قابل قدردانی است.
وی همچنین گزارشی از درصد گزارش دهی کنترل عفونت های بیمارستانی، ارتقا بهداشت دست، ارتقا هتلینگ، تعداد جراحی های کنسل شده، ایمنی بیمار و گردشگری سلامت و گزارش دهی خطاها به معاونت درمان، ضریب اشغال تختهای ویژه و نوبت دهی درمانگاه ها در نوبت صبح ارائه کرد و افزود: بیمارستان امیر اعلم در سال 94 با کسب نمره 18 از 20 جزء بیمارستان های دوستدار ایمنی قرار گرفت. همچنین در گردشگری سلامت هم سالانه به طور میانگین پذیرای 40 بیمار بین المللی است و خوشبختانه در ارتقا هتلینگ 14 تخت ویژه به این مرکز اضافه شد.
مدیر نظارت و اعتبار بخشی معاونت درمان دانشگاه همچنین بر تشکیل منظم کمیته های بیمارستانی ( کنترل عفونت، مرگ ومیر، بحران و بلایا، تریاژ، اورژانس و اخلاق ) تاکید کرد و گفت: نیاز است جوابیه گزارشات نظارتی از بیمارستان به معاونت درمان در بازه زمانی کوتاهتری صورت گیرد.
دکتر مومنی نیز بر رعایت هرچه بیشتر حقوق شهروندی تاکید کرد و افزود: قطعا، هر چه در این مسیر تلاش کنیم باز هم کم است. خوشبختانه بیمارستان امیراعلم در بحث ارتقا مستمر خوب کار کرده و پیشتازی این مرکز در اجرای برنامه پزشک و پرستار ناب قابل قدردانی است.
توضیح اینکه مهندس رضائیان زاده، رنجبران و دکتر قدمی نیز در پایان برخی از مشکلات بیمارستان را جهت چاره جویی مطرح کردند.

  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 73843
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو

2 نظر برای این مقاله وجود دارد

78/10/11 - 00:00

دکتر کریمی این اهانت به خانم های دانشکده پرستاری است که همه مردان انگشت شمار همه شان سمت داشته باشند از ریاست و معاونت و رییس مرکز تحقیقات و ... در حالی که خانم ها مدیریت بسیار خوبی دارند چون هم خودشان و هم امور کاری و منزل را به خوبی مدیریت می کنند واقعا برای وجهه دانشگاه بد است حداقل می توانستید برخی از زبده هاشون را در سطح دانشگاه استفاده کنید

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
دکتر صداقت - دانشکده پزشکی

دکتر صداقت - دانشکده پزشکی

78/10/11 - 00:00

با اهدای سلام و تشکر از همه عزیزان زحمت کش معاونت درمان فقط خواستم اشاره کنم که وظیفه معاونت درمان تنها نظارت و شفاف سازی نیست که این کار نیز امری خطیر و ارزشمند است، اما بر اساس مراجع علمی و اسناد بالادستی مهمترین وظیفه این معاونت تضمین (Ensuring) وقوع استانداردهای مراقبت در هر سه حوزه درونداد، فرایند و برونداد می fاشد و روش این تضمین نیز دارای الگوست که در دوره جدید آموزش مدیران سلامت در بیمارستانها در حال تدریس است. دکتر صداقت - دانشکده پزشکی

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *