• تاریخ انتشار : 1397/11/01 - 20:49
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1651
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری جلسه نظام ارجاع با حضور معاونان بهداشت و درمان دانشگاه

دکتر رضایی در جلسه تدوین نقشه نظام ارجاع در دانشگاه گفت: قطعا برای پیاده سازی نظام ارجاع، چیدمان و سازماندهی نیروی انسانی و تجهیزات بنا به فراخور سطوح ارائه خدمات ضروری است.

گالری عکس
این جلسه روز دو شنبه یکم بهمن ماه 1397 در معاونت درمان دانشگاه تشکیل شد و در آن دکتر دلاوری معاون بهداشت، دکتر رضایی معاون درمان، دکتر تاملی قائم مقام معاون بهداشت، دکتر سعیدپور مشاور معاون درمان و جمعی دیگر از مدیران حوزه بهداشت و درمان دانشگاه حضور داشتند.
 دکتر رضایی با اشاره به تصمیمات دومین جلسه کمیته دانشگاهی نظام ارجاع، هدف از این نشست را تعیین و تدوین نقشه نظام ارجاع بین سطح یک به سطوح دو و سه در منطقه جغرافیایی تحت پوشش دانشگاه و نیز شهر تهران خواند و افزود: تا کنون هشت استان کشور به صورت داوطلبانه این طرح را پیاده کرده اند و میزان پیشرفت شان متفاوت بوده است.
وی در ادامه با اشاره به تاکید وزیر محترم بهداشت به بحث نظام ارجاع، گفت: در اجلاس اخیر معاونین درمان کشور، دکتر نمکی نظام ارجاع را یکی از اولویت های وزارت بهداشت خواند.
معاون درمان دانشگاه با بیان این نکته که: ' قرار نیست بدون فراهم شدن مقدمات لازم کل جمعیت تحت پوش را در برنامه نظام ارجاع قرار دهیم' گفت:در حال حاضر ما در حال طراحی نقشه راه، فراهم کردن بستر مناسب و برداشتن گام هایی هستیم که اجرای نظام ارجاع را هموار سازد. در حقیقت با نگاه کل نگر می خواهیم بومی و منطقه ای حرکت کنیم. و با توجه به این مهم که تهران مثل سایر استان نیست و پیچیدگی های خاص خود را دارد. قطعا برای پیاده سازی نظام ارجاع، چیدمان و سازماندهی نیروی انسانی و تجهیزات بنا به فراخور سطوح ارائه خدمات ضروریست.
دکتر دلاوری معاون بهداشت دانشگاه در این جلسه گفت: نظام ارجاع سطح یک بهویژه در بخش روستایی کاملا مشخص و در حال انجام است، ولی نیاز است پیش از هر چیز برای ادامه مسیر در خصوص مسائل مهمی چون جمعیت تحت پوشش نظام ارجاع، ملحق شدن سایر بیمه های پایه به ویژه بیمه تامین اجتماعی و بخش خصوصی به این نظام از سوی وزارت بهداشت تعیین تکلیف شود. دور یک میز جمع شده ایم و برآنیم که با اعتقاد به نظام ارجاع  و به اتفاق این مهم را به ثمر برسانیم.
دکتر سعیدپور مشاور معاون درمان در این خصوص گفت: ما در سطح یک و سه مشکلی نداریم. چرا که بسیاری از بیمارستان های ما معین سایر استان ها هستند، از طرفی در سطح یک ارائه خدمت هم اقدامات خوبی در معاونت بهداشت دانشگاه صورت گرفته و مراکز کاملا مشخص هستند و تنها باید سطوح 2 ارائه خدمت را در این مسیر تعریف کنیم.  
دکتر تاملی، قائم مقام معاون بهداشت نیز در این نشست گفت: در استان تهران، چالش اصلی ما نظام ارجاع نیست بلکه ساماندهی ارجاع است چرا که بین جمعیت حوزه جغرافیایی معاونت بهداشت دانشگاه و منطقه جغرافیایی مراکز درمانی تحت پوشش تفاوت هایی وجود دارد. به علاوه مسئله مهمی که در نظام ارجاع باید به آن توجه شود مدیریت بیمار از بدو پذیرش تا پایان مسیر درمان است البته نرم افزار سیب قابلیت این کار را دارد ولی باید چگونگی ارتباط آنرا با HISبیمارستانی ببینیم.
خبرنگار و عکاس: نجمه باهو

  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 84327
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو