• تاریخ انتشار : 1401/01/24 - 15:54
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه هم اندیشی در خصوص حمایت از بیماران در زمینه هزینه های بستری و داروخانه ای و رفع چالش های موجود

در این نشست، اعضای حاضر در جلسه ضمن بررسی چالش های موجود در ارائه خدمت بهینه به مراجعین، راهکارهای قابل اجرا را بررسی کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه هم اندیشی با موضوع بررسی راهکارهای موجود جهت رفع چالش ها در زمینه حمایت از بیماران بستری در مراکز درمانی روز دوشنبه بیست و دوم فروردین ماه 1401 با حضور دکتر گنجعلی خان، مدیر تعالی بالینی امور بیمارستان ها، دکتر غفارزاده رئیس داروخانه 13 آبان، دکتر فرزاد نژاد معاون هماهنگی امور اجرایی داروخانه های بیمارستانی، سلطانی فرد مسئول واحد مددکاری اجتماعی دانشگاه و دیگر اعضا جلسه در محل سازمان مرکزی داروخانه های 13 آبان تشکیل شد.

در این نشست، اعضای حاضر در جلسه ضمن بررسی چالش های موجود در ارائه خدمت بهینه به مراجعین، به بررسی راهکارهای قابل اجرا پرداختند. در حاشیه این مراسم از چمنی در خصوص حمایت از بیماران نیازمند و همکاری اثربخش با واحد مددکاری اجتماعی معاونت درمان جهت رفع مشکلات مراجعین تقدیر به عمل آمد.

در ادامه مقرر شد این جلسات با هدف فرایند نویسی و تا زمان رفع چالش های مطرح شده بصورت مستمر ادامه داشته باشد.

• گروه خبری : معاونت درمان
فائزه فهیمی تبار