• تاریخ انتشار : 1398/06/12 - 13:59
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه هم اندیشی مدیران پرستاری بیمارستان های دولتی و خصوصی تابعه با حضور مدیر امور پرستاری دانشگاه

دکتر شکوه ورعی در جمع مدیران پرستاری مراکز درمانی تابعه گفت: مدیریت درست و استفاده بهینه از امکانات موجود برای ارائه خدمات مطلوب به بیماران هنری است که به رضایت مندی کارکنان و بیماران می انجامد.

گالری عکس

این جلسه دوشنبه 11 شهریور 98 در سالن اجتماعات معاونت درمان دانشگاه برگزار شد و در آن دکتر شکوه ورعی مدیر امور پرستاری دانشگاه، سیده طاهره طالب کارشناس مسئول کنترل کیفی خدمات پرستاری، پریوش آجودانی کارشناس مسئول نیروی انسانی، فاطمه میربازغ کارشناس آموزش، زهرا اسکندری  و زینب بوربور کارشناس نیروی انسانی معاونت درمان و مدیران پرستاری بیمارستان های دولتی و خصوصی تحت پوشش حضور داشتند.

دکتر ورعی در جمع مدیران پرستاری مراکز درمانی تابعه گفت: مدیریت درست و استفاده بهینه از امکانات موجود برای ارائه خدمات مطلوب به بیماران هنری است که به رضایت مندی کارکنان و بیماران می انجامد.

همچنین در این جلسه آجودانی در خصوص چگونگی چیدمان کادر پرستاری در بخش های مختلف بیمارستان و میربازغ در خصوص آنالیز شاخص های ملی نیروی انسانی در سال 97 و سه ماهه اول 98 توضیحاتی دادند.

خبرنگار و عکاس: نجمه باهو

• گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS