• تاریخ انتشار : 1398/05/07 - 14:32
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسه هم اندیشی مسئولان مددکاری اجتماعی بیمارستان های دانشگاهی تابعه در معاونت درمان

با حضور مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان های معاونت درمان، جلسه مسئولان مددکاری مراکز درمانی تابعه برگزار شد.

گالری عکس

یک شنبه 6 مرداد 98 جلسه ای با حضور دکتر بهنام شباب، مدیر درمان، آرزو سلطانی فرد مسئول مددکاری معاونت درمان و مسئولان واحدهای مددکاری اجتماعی مراکز درمانی با موضوع برنامه عملیاتی، اجرای پروتکل ها و چالش های مددکاران اجتماعی مراکز تابعه در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد.
در این جلسه دکتر شباب ضمن اشاره به نقش مددکاران اجتماعی در حمایت از بیماران مراجعه کننده به مراکز درمانی گفت: بیماران زمانی که از همه جا درمانده می شوند به مددکاران اجتماعی مراجعه می کنند که با توجه به محدودیت های موجود رسیدگی به وضعیت روانی، اجتماعی و مالی آنان کار دشواری است و صبر زیادی می طلبد.
سلطانی فرد نیز در خصوص لزوم ارائه گزارش های مربوط به برنامه عملیاتی با توجه به اهمیت مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران و امکان استفاده از آن برای سیاست گذاری های کلان کشوری توضیحاتی داد و خواستار مشارکت همه جانبه با هدف حمایت بیشتر از بیماران نیازمند و ارتقا حرفه مددکاری اجتماعی شد.
در ادامه مسئولان واحدهای مددکاری اجتماعی به بیان مشکلات و ارائه راهکارهای احتمالی با هدف بهبود شرایط موجود پرداختند.

خبر و عکس: نجمه باهو

• گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS