• تاریخ انتشار : 1400/09/24 - 12:15

برگزاری جلسه هم اندیشی چالش‌های مددکاری اجتماعی در معاونت درمان

جلسه هم اندیشی چالش‌های مددکاری اجتماعی در معاونت درمان با حضور دکتر علی گنجعلی خان مدیر درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه هم اندیشی چالش‌های واحد مددکاری اجتماعی بیمارستانها با حضور دکتر علی گنجعلی خان مدیر درمان، آرزو سلطانی فرد مسئول مددکاری اجتماعی، فائزه داودپور کارشناس مددکاری اجتماعی و مسئولان واحدهای مددکاری اجتماعی بیمارستان ها سه شنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۰ برگزار شد.

دکتر گنجعلی خان در این جلسه گفت: مددکاری اجتماعی کار سختی است و در واقع ضربه گیر بیمارستان است . مددکاران اجتماعی باید کار اجتماعی انجام دهند و هدف فعالیت های آنها ارائه خدمات تخصصی اجتماعی باشد. متاسفانه در بیمارستانها این عنوان صرفاً به سمت تخفیفات و مسائل مالی معطوف شده است. در حالی که این کار اگرچه ارزشمند است اما کار اصلی آنها نبوده و در حاشیه قرار دارد و ما تلاش می‌کنیم سایر ابعاد و وظایف اصلی مددکاری اجتماعی را پررنگ تر و به سمت مددکاری اجتماعی بالینی حرکت کنیم.

وی افزود: کارها باید به این گونه باشد که ما به سراغ بیماران برویم نه اینکه آنها به دنبال ما بیایند، ما بر بالین بیمار حاضر شویم و چالش‌هایی که بیماران در زمان بستری دارند را شناسایی کرده و برای رفع آنها اقدام کنیم. اگرچه در این مسیر چالش‌های بسیاری همچون فضای فیزیکی، نیروی انسانی و مسائل مختلفی وجود دارد؛ اگر چه این کار زمان بر است باید در این مسیر قدم بگذارید.

مدیر درمان دانشگاه اظهار داشت:  برای ما در معاونت درمان واحد مددکاری اجتماعی اهمیت بسیاری دارد و تمام تلاش خود را برای حمایت از شما انجام می دهیم . این موضوع زمان بر است اما همچون سایر اقدامات، دانشگاه علوم پزشکی تهران در این حیطه نیز دانشگاه پیشرو خواهد بود.

سلطانی فرد ضمن تشکر از زحمات و حمایت‌های دکتر گنجعلی خان در پیشبرد اهداف مددکاری اجتماعی در خصوص چالش های موجود در مراکز درمانی همچون موضوع درمان بیماران اتباع خارجی، بیمه بیماران مجهول الهویه، فرآیند همکاری با سازمان های حمایتی و لزوم تشکیل کمیته مددکاری اجتماعی  نکاتی را بیان کرد و خواستار مشارکت فعال  و هم اندیشی اعضای جلسه در زمینه رفع این موارد شد.

در این جلسه مسئولان مددکاران اجتماعی بیمارستان‌ها به بیان چالش‌ها و دیدگاه‌های خود پرداختند.

• گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 202459