• تاریخ انتشار : 1398/10/08 - 12:47

برگزاری جلسه کمیته دانشگاهی بررسی علل مرگ بیمار در معاونت درمان دانشگاه

با حضور معاون درمان دانشگاه، جلسه کمیته دانشگاهی مورتالیتی در بیمارستان های تابعه برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، جلسه کمیته دانشگاهی مورتالیتی با موضوع رسیدگی به پرونده بیمار متوفی ( ه م) شنبه 7 دی 98 با حضور دکتر مهدی رضایی معاون درمان دانشگاه، دکتر نسرین عباسی مدیر نظارت و اعتباربخشی، دکتر شکوه ورعی مدیر امور پرستاری دانشگاه، دکتر مهرداد احمدی سرپرست مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی  دانشگاه، دکتر اردوان تاج الدینی مدیر گروه ENT دانشگاه، دکتر علی موافق مدیر گروه بیهوشی، دکتر سید رضارئیس کرمی مدیر گروه اطفال، دکتر شروین بدو رییس بیمارستان مرکز طبی کودکان، دکتر سید یوسف مجتهدی رئیس بیمارستان بهرامی و سایر نمایندگان بیمارستان ها در معاونت درمان برگزار شد.
در این کمیته که با هدف بررسی راهکارهای کاهش مرگ و میر و افزایش ایمنی تشکیل شد، ابتدا دکتر رضایی در خصوص وضعیت بیمار را توضیحاتی داد. همچنین در ادامه اعضای کمیته در خصوص پرونده مربوطه تبادل نظر کردند. در پایان، مداخلات پیشنهادی برای اصلاح فرایند و پیشگیری از بروز موارد مشابه طرح و مصوب شد.

خبرنگار و عکاس: نجمه باهو

• گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS