• تاریخ انتشار : 1396/10/15 - 13:27

برگزاری جلسه کمیته دانشگاهی بررسی علل مرگ مادر باردار در معاونت درمان

باحضور مدیر نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان دانشگاه، کمیته دانشگاهی بررسی علل مرگ مرگ مادرباردار در مراکز تحت پوشش دانشگاه، برگزارشد.

گالری عکس

این جلسه روزسه شنبه 12 دی ماه96 با حضوردکتر عباسی مدیر نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان دانشگاه، دکتر تهرانیان رئیس گروه مادر،نوزاد و مامایی، دکر آل یاسین مدیر گروه زنان دانشگاه، متخصصین گروه زنان و زایمان،تعدادی ازاعضا هیئت علمی گروههای تخصصی بیهوشی، عفونی، نوروسرجری، گوارش، هماتولوژی، قلب و عروق، ریه، جراح عمومی، پزشکی قانونی، کارشناسان گروه مامایی معاونت درمان و کارشناسان معاونت بهداشت برگزار شد.
ابتدا دکترتهرانیان رییسگروه مادر،نوزاد ومامایی معاونت درمان دانشگاه، طبق دستورجلسه،گزارش چهارموردمرگ مادر اخیر دربیمارستان دانشگاهی تحت پوشش را ارائه و درخصوص اقدامات درمانی انجام شده توضیحاتی داد.
دکترآل یاسین مدیر گروه زنان دانشگاه گفت: تشخیص، تصمیم و درمان به موقع مادران پرخطر از اولویتهای سیستم های درمانی در کاهش مرگ و میر مادران است.
دکترحنطوش زاده رئیس گروه زنان بیمارستان ولیعصر، با اشاره به عواملی که مادرپرخطر را تهدید می کند،گفت: متأسفانه تشابه تابلوی بالینی شوک هموراژیک از شوک کاردیوژنیک درتصمیم گیری های منتهی به درمان بیمار تاثیر به سزایی می گذارد. وی بر ضرورت وجود پروتکل های لازم در این زمینه تاکید کرد.
دکتر هاشمی مدیر گروه رادیولوژی دانشگاه نیز بر ضرورت درخواست پزشک مسئول بیمار جهت انجام سونوگرافی مادران پرخطر توسط اساتید گروه رادیولوژی تاکید کرد.
در ادامه اساتید واعضای هیئت علمی حاضردراین جلسه نظرات خود را در مورد پرونده های مذکور اعلام و علل منجر به مرگ مادر پرخطر مطروحه را بررسی کردند. همچنین مداخلاتی را در راستای کاهش مورتالیتی و موربیدیتی مادران، جهت ابلاغ و اجرا در بیمارستانهای تحت پوشش مصوب کردند.
عکس و خبر: باهو

• گروه خبری : معاونت درمان