• تاریخ انتشار : 1397/08/23 - 13:56

برگزاری جلسه کمیته دانشگاهی ترویج زایمان طبیعی در معاونت درمان

با حضور مدیر نظارت و اعتبار بخشی معاونت درمان جلسه کمیته دانشگاهی ترویج زایمان طبیعی برگزار شد.

گالری عکس

این جلسه روز چهارشنبه 23 آبان 97 در سالن اجتماعات معاونت درمان دانشگاه برگزار شد و در آن دکتر آل یاسین مدیر گروه تخصصی زنان دانشگاه، دکتر میرمولایی مدیر گروه مامایی دانشگاه، دکتر وسکویی مشاور رییس  دانشگاه در امور زنان ،دکتر عباسی مدیر نظارت و اعتباربخشی، دکتر تهرانیان رییس گروه سلامت مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان و سایر اعضای کمیته حضور داشتند.
دکتر تهرانیان در خصوص چالش های اجرای برنامه ترویج زایمان طبیعی گفت: مواردی چون متخصصین زنانی که سزارین بدون اندیکاسیون انجام می دهند، سزارین هایی که به درخواست مادر بدون آگاهی لازم از مضرات آن انجام می شود، فرهنگ سازی جهت ترویج زایمان طبیعی از مهم ترین چالش های ما در پیشبرد اهداف برنامه ترویج زایمان طبیعی هستند.
دکتر آل یاسین حفظ کیفیت زایمان را موضوعی مهم خواند و افزود: باید در انتخاب روش های زایمان، بیش از هر چیز به حفظ سلامت مادر باردار توجه شود.
دکتر حنطوش زاده بر ضرورت تدوین پروتکل دانشگاهی زایمان بی درد که مبنای علمی و اجرایی داشته باشد اشاره کرد و افزود: نظارت مستمر و صحیح از بلوک زایمان امری مهم است.
دکتر میرمولایی ضمن اشاره به اهمیت کار تیمی در فرآیند زایمان بی درد گفت: باید در این مسیر بر آموزش روش های بی دردی غیر دارویی هم تاکید شود. همچنین احترام و اطمینان متقابل بین رشته ای در کیفیت ارائه خدمات به بیمار اثر به سزایی دارد.
دکتر وسکویی با اشاره به تشکیل شورای توانمند سازی زنان گفت: قطعا همکاری اداره سلامت مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان و اعضای این کمیته در پیشبرد اهداف این شورا کمک کننده است و ما مایلیم در دفتر امور زنان ازحضور و مشاوره شما در برنامه های آتی بهره مند شویم.

خبرنگار و عکاس: باهو

• گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS