• تاریخ انتشار : 1396/08/30 - 09:59

برگزاری سمینار آموزشی آشنایی با زایمان بی‌درد در دانشکده پرستاری و مامایی

با هماهنگی اداره سلامت مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان دانشگاه سمینار آموزشی آشنایی با زایمان بی‌درد دارویی در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه برگزار شد.

گالری عکس

این دوره آموزشی یک‌روزه 23 آبان 96 با هماهنگی گروه مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان دانشگاه در محل دانشکده پرستاری و مامایی و با حضور دکتر تهرانیان رئیس گروه مادر،نوزاد و مامایی معاونت درمان، دکتر خاک‌بازان، خالو نظری مسئول امور مامایی و اسماعیلی کارشناس ترویج زایمان طبیعی برگزار شد که هدف آن با آشنایی دانشجویان مامایی با زایمان بدون درد دارویی بود.
دکتر نتاج ،متخصص محترم بیهوشی و مسئول اجرای زایمان بی‌درد در بیمارستان آرش ،پس از شرح انواع روش بی‌دردی، به مقایسه دو روش اپیدورال و اسپاینال پرداخته و با توجه به مطالعات گسترده، انتخاب ارجح در زایمان طبیعی را روش بی‌دردی اپیدورال معرفی کرد. وی در ادامه در خصوص عوارض و ممنوعیت‌های این روش، امکانات و اقدامات ضروری در زمان انجام اپیدورال در اتاق زایمان توضیحاتی داد.
خبر: باهو

• گروه خبری : معاونت درمان