• تاریخ انتشار : 1397/06/13 - 11:08
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری سمینار آموزشی تخصصی پایش و چینش در فرآیند استریلیزاسیون در معاونت درمان دانشگاه

معاونت درمان دانشگاه، سمینار آموزشی تخصصی پایش و چینش در فرآیند استریلیزاسیون با امتیاز بازآموزی برگزار کرد.

اداره تجهیزات پزشکی معاونت درمان دانشگاه، سمینار یک روزه  پایش و چینش در فرآیند استریلیزاسیون  را روز یک شنبه 11 شهریور 97 برای گروه های مهندسی پزشکی، کنترل عفونت و CSR بیمارستان های دولتی و خصوصی برگزار کرد.
در این همایش، مهندس علوی، کارشناس ارشد مهندسی پزشکی در خصوص استانداردهای بین المللی در حوزه استریلیزاسیون توضیحاتی داد.
دکتر عباسی، مدیر نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان، با اشاره به حساسیت حوزه کنترل عفونت گفت:  همه ما در راستای حفظ حقوق گیرندگان خدمت تلاش می کنیم و البته رعایت حقوق همه گروه های ارائه دهنده خدمت نیز بایستی با دقت مورد توجه قرار گیرد.
 در ادامه جلسه مهندس درویش، رئیس اداره تجهیزات پزشکی معاونت درمان، در خصوص دلایل و ضرورت های برگزاری این سمینار گفت: اجرای آموزش و بهسازی نیروی انسانی سبب می شود تا افراد بتوانند متناسب با رشد تکنولوژی و تغییرات سازمانی و محیطی، به طور موثر فعالیت هایشان را به روز و برنامه ریزی کنند. طبق دستورالعملهای ویژه ابلاغ شده در سال جاری نیاز به آموزش تخصصی جهت کارشناسان این حوزه احساس شد. ضمن اینکه این اداره برای افزایش اطلاعات کاربران برنامه های آموزشی دیگری نیز دارد که تا پایان سال برگزار خواهد شد.
توضیح اینکه در انتهای سمینار، از شرکت کنندگان حاضر آزمون به عمل آمد. و برای هریک از افراد در صورت قبولی امتیاز باز آموزی لحاظ خواهد شد.

خبرنگار: باهو

• گروه خبری : معاونت درمان