• تاریخ انتشار : 1396/09/14 - 12:26

برگزاری سمینار آموزشی زایمان بی درد در بیمارستان آرش

گروه مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان دانشگاه، سمینار زایمان بی درد را با همکاری گروه بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی تهران در بیمارستان آرش برگزار کرد.

گالری عکس
در این سیمنار که 13 آذر 96 در سالن اجتماعات بیمارستان آرش برگزار شد، دکتر تهرانیان رییس گروه مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان،دکتر نتاج متخصص بیهوشی و مسئول اجرای زایمان بی درد بیمارستان آرش، نظری و اسماعیلی کارشناسان معاونت درمان دانشگاه حضور داشتند.

ابتدا دکتر تهرانیان در خصوص اهمیت و اهداف برگزاری این سمینار توضیحاتی داد.

در ادامه دکتر نتاج به صحبت در خصوص مجورهای درد زایمان و شدت آن، کاربرد زایمان بی درد در دنیای امروز و روش انجام اپیدورال، داروهای بیهوشی و عوارض آن پرداخت. وی همچنین به تفاوت های روش های بی حسی موضعی اسپاینال و اپیدورال نیز اشاره کرد.

توضیح آن که: این سمینار آموزشی با همکاری گروه مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان و گروه بیهوشی دانشگاه ویژه کارشناسان مامایی مراکز تحت پوشش برنامه ریزی و اجرا شد.

عکس و خبر: باهو

• گروه خبری : معاونت درمان