• تاریخ انتشار : 1396/10/23 - 10:33

برگزاری سمینار آموزشی زایمان بی درد در معاونت درمان

گروه مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان، سمینار زایمان بی درد را با همکاری گروه بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار کرد.

گالری عکس
در این سیمنار که 18 دی 96 در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد، دکتر صمیمی متخصص بیهوشی و مسئول اجرای زایمان بی درد بیمارستان یاس، نظری و اسماعیلی کارشناسان معاونت درمان دانشگاه و کارشناسان مامایی مراکز خصوصی تحت پوشش دانشگاه، حضور داشتند.
ابتدا، اسماعیلی کارشناس برنامه ترویج زایمان طبیعی دانشگاه در خصوص اهمیت و اهداف برگزاری این سمینار توضیحاتی داد.
در ادامه دکترصمیمی به صحبت در محورهای درد زایمان و شدت آن، کاربرد زایمان بی درد در دنیای امروزو انواع روشهای بی دردی غیر دارویی و دارویی  و روش انجام اپیدورال، پرداخت.
توضیح آن که: این سمینار آموزشی با همکاری گروه مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان و گروه بیهوشی دانشگاه ویژه کارشناسان مامایی مراکزخصوصی تحت پوشش برنامه ریزی و اجرا شد.

عکس و خبر: باهو

• گروه خبری : معاونت درمان