• تاریخ انتشار : 1396/11/15 - 14:01

برگزاری سمینار آموزشی مراقبت تنفسی در بیمارستان شریعتی

معاونت درمان دانشگاه، سمینار آموزشی مراقبت تنفسی را با همکاری تعدادی از اساتید گزوه تخصصی نوزادان دانشگاه در بیمارستان شریعتی برگزار کرد.

گالری عکس

این سمینار آموزشی دو روزه، از  15 بهمن آغاز و تا 16 بهمن در سالن شهید داستانی بیمارستان شریعتی و با برنامه ریزی و مدیریت، گروه سلامت مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان دانشگاه و تعدادی از اساتید گروه تخصصی نوزادان در حال برگزاری است.
دکتر ثاقب فوق تخصص نوزادان و دبیر علمی سمینار در این خصوص گفت: آموزش های مناسب نحوه استفاده از روش های مختلف تهویه تنفسی غیر تهاجمی و تهاجمی شانس عوارض ریوی از جمله پنوموتراکس که عمدتا در اثر اتوپیپ ایجاد می شود و نیز طول مدت وابستگی به اکسیژن را کاهش خواهد داد. در عین حال شانس ROP و عوارض عصبی ناشی از PVL نیز کاهش می یابد.
دکتر زرکش فوق تخصص نوزادان دانشگاه و از مدرسین این سمینار نیز گفت: با توجه به این که سندرم دیسترس تنفسی نوزادان یکی از شایع ترین علل بستری و مرگ ومیر نوزادان در NICUها است، ضروری است پزشکان و پرستاران با اصول تشخیص و درمان این بیمارس آشنا بوده و همگام با مراقبتهای تکاملی از نوزادان مبتلا به این عارضه مراقبت لازم را بعمل آورند. وی مراقبت تکاملی را جزء مهمی از مراقبت های تنفسی نوزادان خواند.
در پایان احمدی کارشناس نوزادان معاونت درمان گفت: با توجه به افزایش تعداد بخش های NICU در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران، و افزایش امکان ماندگاری نوزادان نارس حتی با وزن کمتر 1000 گرم، یکی از رسالت های معاونت درمان، اراقای دانش و مهارت تمامی کارکنان مرتبط با نوزاد در بخش های نوزادان و NICU است. به همین علت پیرو ارسال درسنامه ای با موضوع مراقبت تنفسی از این معاونت به مراکز تابعه اولین سمینار آموزشی ویژه پزشکان اطفال، کارشناسان و پرشتاران شاغل در بخش مراقبت های تخصصی برنامه ریزی و اجرا شد. ضمنا این برنامه در تقویم آموزشی سال جاری نیز قرار دارد.

عکس و خبر: باهو

• گروه خبری : معاونت درمان