• تاریخ انتشار : 1398/10/30 - 09:34

برگزاری سمینار مدیریت درد زایمان در مرکز مهارت های دانشکده پزشکی

معاونت درمان دانشگاه با همکاری دانشکده پزشکی، سمینار مدیریت درد زایمان را برای گروههای تخصصی زنان، بیهوشی و اطفال برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، سمینار مدیریت درد زایمان ۲۶ دی ۹۸ با همکاری گروه مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران و مرکز مهارت های دانشکده پزشکی برای گروه هدف متخصصین زنان، بیهوشی و اطفال بیمارستان های دانشگاهی سراسر کشور در سالن اسکیل لب دانشکده پزشکی برگزار شد.
در این سمینار که با سخنان دکتر شریعت محرری مدیر گروه بیهوشی دانشگاه برگزار شد، در محورهای تازه های بی دردی با N2O، داروهای وریدی و روش های اسپاینال و اپیدورال بحث و تبادل نظر شد.
همچنین سخنرانان این سمینار که از گروه تخصصی بیهوشی دانشگاه بودند در خصوص عوارض بی دردی اپیدورال و تاثیرات آن بر تغذیه با شیر مادر توضیحاتی دادند. از سایر برنامه های جانبی این سمینار برگزاری کارگاه های بلوک اپیدورال و پارا ورال با گاید سونوگرافی بود.
مامایی - مدیریت درد
ریحانه اسماعیلی کارشناس مامایی معاونت درمان در این خصوص گفت: بر اساس عقیده صاحب نظران حوزه بیهوشی دانشگاه در این سمینار، استفاده از انتونوکس در مراکزی که امکان انجام بی دردی اپیدورال نیست، به دلیل سریع الاثر بودن و نداشتن عوارض روی سیر لیبر و آپگار نوزاد ،توصیه می شود.

خبرنگار: نجمه باهو

• گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS