• تاریخ انتشار : 1398/04/18 - 15:05
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری نشست آموزشی پروتکل مدیریت خونریزی های مامایی قطب 10 با حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه

با حضور رئیس گروه سلامت مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان و تعدادی از اعضای هیئت علمی گروه زنان دانشگاه جلسه آموزشی پروتکل مدیریت خونریزی های مامایی برگزار شد.

این جلسه روز سه شنبه 18 تیر 98 در سالن اجتماعات معاونت درمان با حضور رئیس گروه مادر، نوزاد و مامایی، کارشناسان مسئول امور مامایی،کاشناسان سلامت مادران حوزه معاونت درمان، مدیران گروه های تخصصی زنان و مامایی سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی برگزار شد.
در این نشست که در راستای اجرای سیاست های کشوری نظام مراقبت مرگ مادر و به منظور جلوگیری از وقوع مرگ های ناشی از خونریزی های زایمانی و پس از زایمان برنامه ریزی و اجرا شد، دکتر افسانه تهرانیان، رئیس گروه مادر، نوزاد و مامایی هدف از آموزش پروتکل فوق را ایجاد نگاه نظام مند به گایدلاین های کشوری موجود در راستای تطبیق آنها با شرایط بیماران، اجرای دقیق و صحیح راهنماهای بالینی منطبق با منابع، امکانات و زیرساخت های بیمارستانی دانست.
در ادامه دکتر لاله اسلامیان، رئیس بخش زنان بیمارستان دکتر شریعتی ضمن آموزش پروتکل مدیریت خونریزی های مامایی گفت: خونریزی های مامایی یکی از علل مستقیم مرگ مادران و میزان کشندگی آن ی یک در هشتصد تا  یک در ششصد مورد است، از اینرو  وجود پروتکل های اجرایی در زمان وقوع موارد خونریزی های مامایی ضروری است.
در ادامه قرار شد، آموزش یاد شده به صورت آبشاری در هر سه دانشگاه تا پایان شهریور ماه سال جاری انجام و مستندات مربوطه برای ارائه به اداره سلامت مادران وزارت متبوع توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران تهیه شود.
در پایان الهه نظری کارشناس مسئول امور مامایی درخصوص ضرورت حساس سازی مراکز در ارائه به موقع خدمات به مادران باردار پرخطر و ارزیابی کیفیت خدمات با استفاده از چک لیست های مربوطه توضیحاتی داد.
خبرنگار: نجمه باهو

• گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS