• تاریخ انتشار : 1396/08/06 - 11:40

برگزاری هم‌اندیشی توانمندسازی متخصصین زنان و زایمان دانشگاه

سمینار توانمندسازی متخصصان زنان و زایمان در سالن مهارت‌های بالینی دانشکده پزشکی برگزار شد.

این سمینار روز چهارشنبه 3 آبان ماه 96 در سالن مهارت‌های بالینی دانشکده پزشکی برگزار شد و بیش از صد و شصت متخصص زنان و زایمان شاغل در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران شرکت کردند.

دکتر لاله اسلامیان متخصص زنان و زایمان و دبیر علمی این سمینار ضمن ابراز امیدواری از تأثیر این هم‌اندیشی در روزآمد شدن دانش متخصصان این رشته گفت: با توجه به این‌که یکی از اهداف وزارت بهداشت ارتقاء سطح سلامت مادران و نوزادان است، امیدواریم چنین سمینارهای آموزشی باعث به وجود آمدن تغییرات کیفی در حوزه سلامت شود.
دکتر آل یاسین مدیر گروه زنان دانشگاه در بیان اهمیت این سمینار مراجعه روز افزون مادران باردار با مشکلات غیرمعمولی را از ضرورت‌های برگزاری چنین همایش‌هایی دانست و افزود: متأسفانه هر روزه با مشکلاتی ازجمله جفت‌های غیرطبیعی، ترومبوآمبولی، عفونت‌های پس از زایمان، خونریزی‌های مامایی و ... روبه‌رو هستیم که با افزایش مرگ‌ومیر مادران و یا ایجاد موربیدیتی های طولانی‌مدت همراه است ازاین‌رو لازم است متخصصان مهارت‌های لازم در کنترل و درمان در این شرایط را به دست آورند.
دکتر تهرانیان رئیس اداره سلامت مادر نوزاد و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز هدف از این همایش را افزایش آگاهی متخصصان زنان و ماماها و تلاش برای پاسخگویی به سؤالات آنان درزمینهٔ های تخصصی اعلام کرد و گفت: طبق بررسی‌های انجام‌شده بیشترین مرگ‌ومیر در این حوزه مربوط به اورژانس‌های زنان و مامایی ازجمله خون‌ریزی‌های حین، بارداری و هنگام زایمان و بعد از زایمان بوده ازاین‌رو شناسایی مادران پرخطر بسیار اهمیت دارد. وی همچنین، برگزاری کارگاه‌های تخصصی ازاین‌دست را، باهدف پیشگیری از مرگ‌های قابل‌اجتناب مادری و عوارض همراه آن، امری مهم و ضروری خواند.
توضیح ابنکه این سمینار با همکاری گروه مادر نوزاد و مامایی معاونت درمان و گروه بیماری‌های زنان دانشگاه (با امتیاز بازآموزی مدون) برگزارشده است.

خبر: باهو

• گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS