• تاریخ انتشار : 1398/04/19 - 13:33

برگزاری کارگاه آموزشی جانشین پروری ویژه مدیران پرستاری در معاونت درمان

زهرا منجمد عضو هیئت علمی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه در جمع مدیران پرستاری بیمارستان های تابعه گفت: مدیران با استعداد و کارآمد منابع بسیار کمیابی در سازمان ها هستند.

گالری عکس
مدیریت امور پرستاری دانشگاه، چهارشنبه 19 تیر 98  با هدف توسعه فرهنگ جانشین پروری در رده های مدیریت پرستاری مراکز درمانی تحت پوشش این جلسه را در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار کرد.
در این جلسه، دکتر شکوه ورعی مدیر امور پرستاری دانشگاه، زهرا منجمد مدرس کارگاه و عضو هیئت علمی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه، کارشناسان مدیریت امور پرستاری معاونت درمان و مدیران پرستاری بیمارستان های دولتی تابعه حضور داشتند.
دکتر منجمد در این جلسه با تاکید بر اهمیت موضوع جانشین پروری گفت:مدیران با استعداد و کارآمد منابع بسیار کمیابی در سازمان ها هستند. جانشین پروری یکی از ارزش های سازمانی است که در آن از تجارب مدیران توانمند استفاده می شود.
وی در ادامه با بیان این که مدیران پرستاری باید با سخاوت و در نهایت سعه صدر دانش و مهارت های خود را در اختیار دیگران قرار دهند، افزود: یک مدیر پرستاری باید دارای دانش عمومی و تخصصی حرفه پرستاری و همچنین دانش تخصصی مدیریت پرستاری باشد.  تفکر خلاق و نوآورانه، توانایی مذاکره، توانایی ارائه موثر و مطلوب ایده ها، توانای برای مشارکت در کارهای گروهی و تصمیم گیری های جمعی، تفکر تحلیلی و مهارت های ادراکی، توانایی نفوذ در دیگران، انعطاف پذیری و توانایی حل مسئله از قابلیت هایی است که مدیران پرستاری باید داشته باشند. در یک کلام به عنوان یک مدیر پرستاری باید حواسمان به گفتار و رفتارمان در همه حال باشد.
زهرا منجمد، همچنین آشنایی و تسلط به قوانین مربوطه، رعایت حقوق شهروندی، رعایت اخلاق حرفه ای، مسئولیت پذیری، انتقاد پذیری و ... را از نکات مهمی خواند که در انتخاب افراد مستعد جانشینی پستهای مدیریت پرستاری باید مورد ارزیابی قرار گیرند.
خبر و عکس: نجمه باهو

• گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS