• تاریخ انتشار : 1395/03/11 - 11:51

برگزاری کارگاه آموزشی ضوابط و مقررات قیمت‌گذاری تجهیزات پزشکی مصرفی و سرمایه‌ای

گروه تجهیزات پزشکی معاونت درمان دانشگاه کارگاه آموزشی یک‌روزه در خصوص مقررات قیمت‌گذاری تجهیزات پزشکی را برگزار کرد.

گالری عکس
در این کارگاه که با حضور مهندس غفوری معاون مدیرکل اداره نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات وزارت بهداشت و مهندس درویش رییس اداره تجهیزات پزشکی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران روز شنبه 8 خرداد 95 برگزار شد، مسئولین واحدهای تجهیزات پزشکی مراکز و مسئول فنی ملزومات تجهیزات پزشکی مراکز تحت پوشش شرکت کردند.
ابتدا مهندس درویش، در خصوص ضرورت و اهداف برگزاری این کارگاه توضیحاتی داد.
در ادامه مهندس غفوری به توضیح در مورد ضوابط و نحوه قیمت‌گذاری تجهیزات پزشکی مصرفی و سرمایه‌ای پرداخت.
وی آموزش‌هایی در ارتباط با نحوه بررسی کارشناسی صورتحساب‌ها، بررسی اسناد و مدارک لازم و نحوه تشخیص صحت آن‌ها ارائه و همچنین در مورد نحوه بازدید از مراکز مطالبی را بیان کرد.
در پایان شرکت‌کنندگان در مورد برخی مسائل و راهکارهای مناسب جهت رفع آن‌ها در واحدهای تجهیزات پزشکی مراکز به تبادل‌نظر پرداختند./ق
عکس و خبر: باهو

• گروه خبری : معاونت درمان