• تاریخ انتشار : 1394/03/18 - 00:00

برگزاری کارگاه تغذیه و رژیم درمانی در بیماری های کلیوی

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: معاونت درمان دانشگاه با همكاري دانشكده تغذيه كارگاه تغذيه و رژيم درماني در بيماري هاي كليوي را برگزار كرد.

گالري عكس
به گزارش روابط عمومي معاونت درمان دانشگاه، اين كارگاه با تلاش واحد تغذيه مديريت نظارت و اعتبار بخشي معاونت درمان و همكاري دانشكده تغذيه و رژيم شناسي دانشگاه علوم پزشكي تهران برگزار شد و به مدت سه روز در سالن اجتماعات دانشكده تغذيه ادامه دارد.
در اولين روز اين كارگاه كه يكشنبه 17 خرداد 94 و با شركت كارشناسان تغذيه بيمارستان هاي تحت پوشش دانشگاه برگزار شد، دكتر فريدون سياسي رييس دانشكده تغذيه و رژيم شناسي، ضمن خوشآمد گويي به معرفي دانشكده پرداخت.
دكتر پريسا ترابي مسئول تغذيه باليني وزارت بهداشت از كارشناسان خواست در راند پزشكان و morning report شركت كنند.
وي همچنين از كارشناسان تغذيه بيمارستاني دعوت كرد تا با استخراج مقالاتي در حوزه رژيم شناسي در كنگره سال آينده تغذيه شركت كنند.
دكتر ترابي با بيان اين كه در بيماري هاي دياليز و پيوند كليه، كارشناسان تغذيه بايد به صورت خودجوش تمام بيماران را ارزيابي نمايند گفت: بيماراني كه در فاز حاد هستند بايد هر روز كنترل شوند و فرم پيگيري تغذيه آنها تكميل شود.
وي همچنين بر هماهنگي كارشناسان تغذيه بيمارستاني با آشپزخانه هاي بيمارستان تاكيد كرد.
در اين كارگاه سه روزه دكتر يعقوبي و دكتر اميني نفرولوژيست و از اعضاء هيئت علمي بيمارستان شريعتي و دكتر حسيني و دكتر ايماني متخصصين تغذيه و از اعضاء هيئت علمي دانشكده تغذيه سخنراني مي كنند. /ق
خبر: باهو

• گروه خبری :