• تاریخ انتشار : 1398/11/21 - 14:54

برگزاری کارگاه حمایت‌های تغذیه بخش‌های مراقبت‌های ویژه در معاونت درمان دانشگاه

معاونت درمان دانشگاه به‌منظور ارتقا و به روزرسانی دانش کارشناسان تغذیه بیمارستان‌های تابعه، کارگاه حمایت‌های تغذیه در بخش‌های مراقبت‌های ویژه را برگزار کرد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، این کارگاه دوشنبه 21 بهمن 98 با حضور شیما هادوی مسئول تغذیه بالینی معاونت درمان و کارشناسان تغذیه بیمارستان‌های تابعه در سالن اجتماعات معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.
هادوی در این خصوص گفت: این کارگاه در ادامه کارگاه‌های دوره‌ای کارشناسان تغذیه برگزار شد که در آن سمانه محسن‌آبادی کارشناس تغذیه بیمارستان بهارلو، سمانه آرین کارشناس تغذیه بیمارستان امیراعلم و مرضیه دوستی مهاجر کارشناس تغذیه بیمارستان مرکز طبی کودکان به ارائه نمونه‌های موردمطالعه و برنامه‌های طراحی‌شده برای این بیماران پرداختند.
وی همچنین در خصوص اهمیت برگزاری این کارگاه‌ها افزود: با توجه به مشکل سوءتغذیه در بیماران بستری در بخش‌های مراقبت‌های ویژه و اهمیت به‌روزرسانی دانش کارشناسان تغذیه بیمارستان‌های تحت پوشش سالانه کارگاه‌هایی با این موضوع در معاونت درمان دانشگاه برنامه‌ریزی و اجرا می‌شود.

خبرنگار و عکاس: نجمه باهو

• گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS